ELMS: Duncan Tappy maakt LMP2-debuut met United Autosports

Duncan Tappy zal het team van United Autosports vervoegen in de LMP2-klasse voor het seizoen 2022, hij zal het volledige programma van de European Le Mans Series afwerken en eenmalige optreden tijdens de IMSA 12 Hours of Sebring. Duncan heeft de afgelopen twee jaar voor het team geracet met Jim McGuire en Andrew Bentley in de LMP3-klasse. Dit seizoen schakelt de Brit een versnelling hoger naar de LMP2, samen met Phil Hanson en Tom Gamble zal het trio meestrijden voor de titel in het ELMS-kampioenschap. Voor zijn racedebuut in maart tijdens de 12 Hours of Sebring, kan Duncan rekenen op het gezelschap van Jim McGuire en Guy Smith in het IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Duncan Tappy: “Ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van de #22 ELMS-crew in de LMP2-klasse, waarbij ik de auto deel met Phil en Tom. Ze waren vorig jaar allebei supersnel en hebben een mega-klus geleverd, dus ik hoop daarop voort te kunnen bouwen en bij te kunnen dragen in de strijd voor de ELMS-titel. Ik ben ontzettend blij om Jim McGuire en Guy Smith op Sebring te vergezellen voor de 12-uurs race. Ik ga mijn IMSA-debuut maken en het is een race die ik altijd al heb willen doen, dus ik kan niet wachten om wat ronden te rijden op het iconische circuit. Ik wil Zak en Richard en natuurlijk Jim bedanken om dit mogelijk te maken. Ik kan niet wachten om vast te zitten aan een nieuwe uitdaging. Het wordt een spannend jaar.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Tweede plaats op het LMGT3-podium voor WRT

BMW M Motorsport maakte een opmerkelijke terugkeer naar de 24 uur van Le Mans na 25 jaar afwezigheid, met zowel hoogte- als dieptepunten tijdens...

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...
error: Content is protected !!