ELMS: DUQUEINE Team gaat voor vijfde seizoen in 2022

Het DUQUEINE Team keert ondertussen reeds voor het vijfde achtereenvolgende seizoen naar de European Le Mans Series. Ook dit jaar legt het team de lat opnieuw hoog en wil het elke race in de top drie eindigen. Voor 2022 delen Memo Rojas, Richard Bradley en Reshad De Gerus de cockpit, een line-up die ervaring en jeugd combineert.

Memo Rojas (40) keert voor het tweede seizoen naar het DUQUEINE Team, vorig jaar eindigde hij in de top 5 algemeen en werd 2e in Spa. De Brit Richard Bradley (30) reedt in 2019 al één seizoen onder de vleugels van het team en maakt opnieuw zijn comeback. Het duo met veel ervaring kan rekenen op het jonge talent uit de Franse Formule 4, Reshad De Gerus (18) zal zijn jeugd- en rijvaardigheden uit de single-seater meebrengen naar het team.

Max Favard, teammanager: “Ik ben erg blij om Memo voor het tweede opeenvolgende seizoen te verwelkomen met wie we opnieuw zullen profiteren van al zijn ervaring. Richard’s terugkeer naar de structuur zal de technische pijler van de auto zijn. Vergezeld door Reshad, een jong talent van de single-seater meeting. We zijn vastbesloten om een ​​geweldig seizoen te hebben en te vechten voor podiums en overwinningen.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!