Emil Frey Racing start testseizoen met nieuwe Ferrari 296 GT3

Emil Frey Racing is het seizoen begonnen met de nieuwe Ferrari 296 GT3, maar het team had weinig tijd om zich voor te bereiden op de Fanatec GT World Challenge Europe-testdagen. Het Zwitserse team wilde de tijd gebruiken om een basisafstelling te vinden en de karakteristieken van de nieuwe auto te begrijpen. 

Het team heeft hard gewerkt om de auto’s op tijd klaar te krijgen en met de steun van Ferrari konden ze veel belangrijke gegevens verzamelen. Door het testprogramma te verdelen over de twee auto’s werd de beschikbare tijd op de baan gemaximaliseerd en konden verschillende instellingen worden uitgeprobeerd. De testresultaten zijn veelbelovend en de coureurs zijn tevreden met de prestaties van de auto. 

Het testprogramma wordt voortgezet in de komende weken waarbij verschillende instellingen worden uitgevoerd met betrekking tot de mechanische afstelling, aerodynamica en elektronische systemen.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!