Extra power voor BMW Racing Cup

De BMW Racing Cup is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste merkencup in de Nederlandse autosport. Met de derde racedag in het vooruitzicht, op woensdag 25 augustus op het TT Circuit van Assen, kondigt de organisatie achter de BMW Racing Cup een nieuw partnership aan met energieleverancier ENVIEM. Met de merken TinQ (brandstof) en North Sea Lubricants (smeermiddelen) ondersteunt ENVIEM de BMW Racing Cup, zodat alle meer dan 60 BMW’s M240i van optimale ‘power’ zullen worden voorzien.  

Davy Lemmens, initiatiefnemer van de BMW Racing Cup, toont zich enthousiast over de nieuwe partner van de inmiddels tot een succesnummer uitgegroeide raceklasse: “We waren al heel enthousiast over de ontwikkelingen in de cup, met meer dan 60 verkochte auto’s, prachtige samenwerking met Dusseldorp BMW en Michelin en met onze technische partners AST Suspension, Race Hardware en KSC Imports.  En met de nieuwe ondersteuning van TinQ en North Sea Lubricants is het ons gelukt om ons te omringen met de beste partners om de continuïteit van de BMW Racing Cup voor de lange termijn te garanderen.”

“We zagen de BMW Racing Cup de laatste maanden uitgroeien tot een fantastische raceklasse, waarin vooral veel ondernemers met passie autosport op een hoog niveau bedrijven en dat past uitstekend bij onze filosofie,” aldus Jeroen van der Marel, Directeur Verkoop en Operations van ENVIEM. “Wij bieden ondernemers bijvoorbeeld onze FUELCARD aan, waarmee wij bedrijven gegarandeerd de beste brandstof-deal aanbieden. En wij vinden het fantastisch om ons smeeroliemerk North Sea Lubricants te verbinden aan deze uitdagende BMW Racing Cup.” De slogan van ENVIEM, ‘Brands in Motion’, sluit ook perfect aan bij een dynamische sport als autosport.

Op woensdag 25 augustus strijkt de BMW Racing Cup neer op het TT Circuit van Assen, als onderdeel van een racedag van DNRT. Die dag zullen de merken TinQ en North Sea Lubricants de deelnemende BMW’s M240i voor het eerst dit seizoen sieren. Tijdens de 2 races zal er ongetwijfeld weer fel worden gestreden om de ereplaatsen. Met drie verschillende winnaars in de eerste vier races van dit seizoen op het Grand Prix circuit van Zandvoort valt niet te voorspellen hoe de krachtsverhoudingen op Assen zullen zijn.

Meer informatie over de cup is te vinden op www.bmwracingcup.nl of volg ons op onze social media kanalen @BMWRacingCupofficial.

Bron: BMW Racing Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!