Finishvlag valt over het Supercar Challenge seizoen 2020

Naar aanleiding van de COVID-situatie in Nederland maakt V-Max Racing helaas bekend het raceseizoen 2020 zonder echte Finalerace te moeten beëindigen. Het 20ste jubileumseizoen had eigenlijk één groot feest moeten worden, maar is door dit uitzonderlijk moeilijk jaar anders uitgedraaid. Uiteindelijk werden er in deze moeilijke omstandigheden toch nog 4 raceweekenden georganiseerd. Natuurlijk verliep het helemaal anders dan alle andere jaren, podiumprocedures zonder crew, geen publiek of sponsoren op de paddock, vrienden of andere fans uitnodigen was er helaas niet altijd bij, alles moest plaatsvinden achter gesloten deuren.

“We zijn dan ook ontzettend trots op iedereen die er dit jaar bij was, want ondanks dat er veel anders was, was het racen op het circuit zoals altijd. De strijd om vooraan te rijden was er altijd en de teams werkten als altijd even hard om de auto’s het beste te laten presteren. Ook achter de schermen op het circuit werkte de organisatie hard om de vaak volle programma’s zo soepel mogelijk te laten verlopen. Soms was het door de drukke tijdschema’s aardig doorwerken, maar met elkaar is het toch weer gelukt.”

“Normaal gesproken worden de kampioenen elk jaar gehuldigd tijdens het kampioensfeest in Breda, maar dit is ook een onderdeel wat dit jaar helaas anders is. Geen eindfeest, wel kampioenen, want alle rijders en teams hebben toch zeker tijdens alle races hun uiterste best gedaan om het beste eruit te halen!”

De kampioenen seizoen 2020 in de divisies zijn:

Divisie GT:

1e Plaats: # 101 – John de Wilde

2e Plaats: # 140 – Huub van Eijndhoven

3e Plaats: # 190 – Hein Koopman

Divisie Supersport 1:

1e Plaats: # 250 – Oscar Gräper & Henry Zumbrink

2e Plaats: # 201 – Dennis de Borst & Lorenzo van Riet

3e Plaats: # 206 – Bart Arendsen

Divisie Sport:

1e Plaats: # 410 – Mark Wieringa

2e Plaats: # 401 – Chris Voet & Bart van den Broeck

3e Plaats: # 461 – Max Tubben

Divisie CN:

1e Plaats: # 614 – Alain Berg & Alex Cascatâu

Seizoen 2021:

Dan kijken we zeker graag uit naar volgend jaar. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kalender van 2021 en voor de Supercar Challenge ziet het er naar uit dat er weer 7 raceweekenden op de planning staan met een uitstap naar circuit Hockenheim! Het seizoen begint in april en eindigt in oktober waarin we leuke en mooie evenementen aandoen in Nederland en België. Zo staat circuit Spa-Francorchamps zoals vertrouwd twee keer op de kalender. We hebben ervoor gekozen om tijdens de meeste raceweekenden ook onze andere raceseries te laten rijden waaronder de nieuwe BMW M2 Cup.

Zodra we groen licht hebben van alle circuits en organisaties dan presenteren we zo snel mogelijk de kalender en de inschrijfformulieren voor volgend jaar.

“Alle rijders, crew VRM, teams, monteurs, sponsoren en fans bedankt voor jullie inzet, aanwezigheid en steun dit jaar,” latenDick van Elk en Renata Aartsen weten op de website. “Het was een jaar wat we met zijn allen niet snel meer gaan vergeten, maar gelukkig kunnen we ook vooruitkijken en daar gloort een kalender met mooie evenementen! Tot in 2021!”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!