Ford Fiesta Sprint Cup: Philippe Huart gaat voor vijfde seizoen!

Philippe Huart zal opnieuw deelnemen aan het nieuwe seizoen van de Ford Fiesta Spint Cup. Huart was bij het debuut van de Cup in 2018 al aanwezig op de grid met EMG Motorsport, nu zal hij zijn vijfde seizoen ingaan opnieuw onder de vlag van Ford Peelings.

Iedereen moet strijden met dezelfde wapens en dus het verschil maken achter het stuur, in de bochten en de afstelling van de wagen. De Ford Fiesta is trouwens een Cup-uitvoering die bijna standaard is gebleven en niet beschikt over het grote vermogen. Ook voor 2022 kan Huart opnieuw rekenen op zijn vaste mecanicien Jan Boon.

De Ford Fiesta Sprint Cup test- en persdag is voorzien op 3 maart op het circuit van Zolder, vervolgens zal het nieuwe seizoen op gang geschoten worden tijdens de Supercar Madness in Zandvoort.

Kalender Ford Fiesta Sprint Cup 2022:

3 maart: Test- en persdag Circuit Zolder
08-10 april: Supercar Madness Zandvoort
10-12 juni: Zolder Superprix
15-17 juli: Spa Euroraces
05-07 augustus: Jack’s Racing Day Assen
30 september-02 oktober: Trophy of the Dunes Zandvoort
14-16 oktober: Spa Racing Festival
28-30 oktober: Supercar Madness Assen

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Spa 12H: CP Racing wint zijn laatste race, Red Ant Racing pakt 1 en 2 in de 992-klasse

CP Racing behaalde een glansrijke overwinning in hun laatste optreden tijdens de 12 uren van Spa, terwijl Red Ant Racing de 992-klasse domineerde door...

Spa 12H: Herberth Motorsport bovenaan op zaterdag, Red Ant Racing 1 en 2 in de 992-klasse

In het eerste deel van de Hankook 12H Spa-Francorchamps, gehouden onder uitdagende weersomstandigheden met hagel, sneeuw, wisselende neerslag en zelfs zon, heeft Herberth Motorsport...

DTM Track Safari ook in 2024

De ultieme motorsportervaring wacht op je: de DTM Track Safari belooft een onvergetelijke belevenis. Voor twee ronden word je meegenomen over het circuit in...
error: Content is protected !!