Glenn Paenen en Jan Ooms eerste rijders in het nieuwe coachingprogramma van Belgium Racing Team

Met de bouw van een volledig nieuw atelier voor het ganse raceteam en het coachingprogramma, heeft Belgium Racing Team twee extra sterke troeven in handen voor 2020. Tijdens de wintermaanden zijn ze bij Belgium Racing intensief bezig geweest met vernieuwing. De aanwerving van Marc Goossens als Program Manager en het uitwerken van een coachingprogramma op maat zijn alvast twee nieuwe aspecten binnen het Limburgse team van Patric Derdaele. Met de coaching wil Belgium Racing vooral mensen helpen groeien en ondersteunen op zowel het sportieve als het technische vlak. Ook mensen die hun eerste stappen in de autosport willen zetten kunnen op deze manier rekenen op de deskundige begeleiding van het team.

Jan Ooms en Glenn Paenen zijn de eerste rijders die intekenden op dit nieuwe programma. Vorig jaar deelde het duo reeds een BMW M3 in de BGDC, maar de Porsche 911 GT3 Cup van de laatste generatie voor dit seizoen is toch van een heel ander kaliber. Samen met hoofdsponsor Titan Cargo werd ervoor gekozen een seizoen Belcar te rijden onder de vleugels van Belgium Racing Team.

Jan Ooms

Enkele weken geleden konden Jan en Glenn alvast eens proeven van de Porsche 911 GT3 Cup op Circuit Zolder en op deze manier de professionele sfeer van het team opsnuiven.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...

Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie...
error: Content is protected !!