GRT Grasser Racing maakt comeback in de GT World Challenge Europe 

Voor het seizoen 2023 heeft GRT Grasser Racing zijn terugkeer naar de GT World Challenge Europe aangekondigd. Het team zal opnieuw uitkomen in de Silver Cup, met twee Lamborghini’s Huracán GT3 EVO2.

In de GT World Challenge Europe heeft GRT Grasser Racing zich gevestigd als een van de topteams in de competitie. Het team heeft in het verleden grote successen geboekt door in 2017 het kampioenschap te winnen en in 2018 en 2019 als tweede te eindigen. GRT nam voor het laatst deel aan de GT World Challenge in het seizoen 2021 en kijkt terug op een uiterst succesvolle geschiedenis in het door de SRO Motorsports Group georganiseerde kampioenschap. 

Het team wordt geleid door teambaas Gottfried Grasser, die enthousiast is over de terugkeer van het team in het kampioenschap. Hij gelooft dat de Lamborghini Huracán GT3 EVO2 een competitieve auto is en dat het team het talent en de ervaring heeft om op het hoogste niveau mee te doen.

Met Clemens Schmid, Glenn van Berlo en Benjamin Hites staat het rijderstrio voor wagen nummer 85 al vast. De zusterauto met startnummer 58 wordt deze week tijdens de officiële tests in Frankrijk bestuurd door Ricky Capo, Sam Neary en Gerhard Tweraser. Een beslissing over de definitieve line-up is nog niet genomen.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!