GT Open: Kessel Racing maakt derde line-up bekend

Na hun deelname aan de wintertest in Barcelona, ​​is bevestigd dat Stephen Earle en Erwin Zanotti het hele seizoen in een van de Kessel Racing Ferrari’s zullen rijden.

Stephen Earle, “de Doc”, is terug! De 70-jarige Amerikaanse racer en gerenommeerde wervelkolomchirurg keert voor het eerst sinds 2016 terug op de GT Open-grid. Earle heeft ervoor gekozen om bij zijn al lang bestaande team, Kessel Racing, te blijven en zal samenwerken met de jonge Italiaan Erwin Zanotti (21).

Over zijn beslissing om deel te nemen aan GT Open voor het seizoen 2022, zei Stephen Earle: “Wat me terugbracht, was het kijken naar de competitie op tv, en daarna moest ik natuurlijk 2020 opgeven vanwege de COVID-beperkingen. Ik kon het me niet veroorloven om aan elke kant van een raceweekend een week quarantaine te nemen. Als ik zou proberen om twee weken weg te blijven van mijn medische praktijk, zouden mijn patiënten en mijn kantoorpersoneel in opstand komen!

Zanotti racete vorig jaar tegen Earle in het Italiaanse GT-kampioenschap en bestuurde een Honda NSX GT3 Evo voor de Nova Race-outfit. De Italiaan reed met Kessel Racing tijdens de Gulf 12 Hours, tijdens zijn eerste optreden achter het stuur van een Ferrari, en heeft nu gekozen voor een volledige campagne met het Zwitserse team.

Binnenkort zal Kessel Racing ook de vierde en laatste line-up bekend maken.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!