GT Open: SPS automotive performance stelt eerste line-up voor

SPS automotive performance heeft zijn eerste coureursopstelling voor de International GT Open 2022 bevestigd. Het Zwitserse duo Dexter Müller en Yannick Mettler zullen de cockpit van de Mercedes AMG GT3 delen. De twee coureurs konden tijdens de recente Winter Test in Barcelona de wagen al eens aan de tand voelen.

Dexster Müller is afkomstig uit Zürich, de 34-jarige piloot heeft nog niet zoveel ervaring in het racen en eindigde als 5e in de Michelin Le Mans Cup van 2019. De 32-jarige Yannick Mettler uit Luzern, heeft meer ervaring, voornamelijk met GT- en TCR-auto’s, en heeft al een aantal belangrijke successen behaald, waaronder een TCE-titel in de 24 Hours Series en klasseoverwinningen op de Nürburgring en de 24 Hours of Dubai. Hij heeft in 2020 al in de GT Open geracet, eindigde als vierde algemeen en pakte één overwinning en één pole met Team Lazarus Bentley.

SPS automotive performance, het bekende team onder leiding van Stephen Sohn, is dit jaar terug in de serie waar het in 2018 de Pro-Am-titel behaalde.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!