GT World: Audi snelste op de openingsdag in Paul Ricard

Audi Sport domineert op de openingsdag in beide testsessies van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS. Comtoyou Racing’s #11 Audi, met Gilles Magnus achter het stuur, plaatste de snelste tijd in de ochtendrun en hield deze vast in de middag, terwijl Tresor Attempto Racing’s #40 Audi, bestuurd door fabriekscoureur Mattia Drudi, de snelste was in de middagsessie.

Het Saintéloc Junior Team deed het goed in de ochtendsessie en eindigde als tweede, gevolgd door Rowe Racing BMW als derde. Akkodis ASP reed ’s middags de tweede tijd met hun #88 Mercedes-AMG, gevolgd door de Rowe BMW op de derde plaats.

De deelnemerslijsten voor het seizoen 2023 worden later vandaag bekendgemaakt, en fans kunnen zich verheugen op sterke startlijsten voor zowel de Sprint als de Endurance.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!