GT World Challenge Europe: Onze landgenoot De Leneer en Engelhart met Dinamic Motorsport opnieuw in de Sprint Cup

Dinamic Motorsport trekt opnieuw naar de Sprint Cup-grid met Christian Engelhart en Adrien De Leener, net als vorig seizoen met de Porsche 911 GT3-R van het Italiaanse team. Het team zal dit seizoen al voor de vierde keer aantreden in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS.

In 2019 maakte het Dinamic Team al meteen indruk tijdens hun debuut op Monza, de eerste race leverde meteen de overwinning op, ook de race op de Nürburgring in 2020 en opnieuw Monza in 2021 prijkt op hun palmares.

De Leener: “Ik kan niet wachten om terug te komen bij Dinamic Motorsport en met dezelfde vastberadenheid samen te werken met Christian, Dinamic Motorsport en de crew!”

Engelhart: “We mikken duidelijk op het podium, ook in de Sprint Cup na een paar keer heel dichtbij te zijn gekomen vorig seizoen!

Eerder deze week bevestigde het team uit Emilia hun line-up voor de Endurance Cup met Côme Ledogar, Klaus Bachler en Matteo Cairoli.

De Sprint Cup zal op gang geschoten worden van 30 april tot 1 mei in Brands Hatch.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!