GT World Challenge Europe: Onze landgenoot De Leneer en Engelhart met Dinamic Motorsport opnieuw in de Sprint Cup

Dinamic Motorsport trekt opnieuw naar de Sprint Cup-grid met Christian Engelhart en Adrien De Leener, net als vorig seizoen met de Porsche 911 GT3-R van het Italiaanse team. Het team zal dit seizoen al voor de vierde keer aantreden in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS.

In 2019 maakte het Dinamic Team al meteen indruk tijdens hun debuut op Monza, de eerste race leverde meteen de overwinning op, ook de race op de Nürburgring in 2020 en opnieuw Monza in 2021 prijkt op hun palmares.

De Leener: “Ik kan niet wachten om terug te komen bij Dinamic Motorsport en met dezelfde vastberadenheid samen te werken met Christian, Dinamic Motorsport en de crew!”

Engelhart: “We mikken duidelijk op het podium, ook in de Sprint Cup na een paar keer heel dichtbij te zijn gekomen vorig seizoen!

Eerder deze week bevestigde het team uit Emilia hun line-up voor de Endurance Cup met Côme Ledogar, Klaus Bachler en Matteo Cairoli.

De Sprint Cup zal op gang geschoten worden van 30 april tot 1 mei in Brands Hatch.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!