GT World Challenge Europe verplaatst 1000 km van Paul Ricard naar november

Gisteren kondigde de Franse regering aan dat alle grote openbare bijeenkomsten niet voor ten vroegste 15 juli zullen worden toegestaan. Daarom heeft SRO Motorsport Group besloten om de 1000 km van Paul Ricard die gepland stond voor 30 mei te verplaatsen naar later dit jaar op 15 november. 

De race van 1000 km stond gepland op zaterdag, te beginnen om 18.00 uur en zou zes uur duren. Het was voor de coureurs en de teams een ideale voorbereiding naar de aanloop van de Total 24 Hours of Spa toe. Vooral het racen in het donker is voor de meeste teams een gemiste kans. De duur van de race zal ongewijzigd blijven voor de nieuwe datum in november, maar de wedstrijd zal nu op zondag plaatsvinden en beginnen om 12.00 uur. Het voorprogramma zal al zeker verzorgd worden door de Formula Renault Eurocup en de GT4 European Series.

SRO Motorsports Group blijft nauw samenwerken met alle circuits en promotors om dit seizoen van de GT World Challenge Europe te organiseren, mogelijk gemaakt door AWS. Daarbij houden ze ook toezicht op de richtlijnen van lokale overheden. Indien het nodig zal zijn, zullen er verdere updates aan de kalender van 2020 verstrekt worden.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!