GT World Challenge Europe verplaatst 1000 km van Paul Ricard naar november

Gisteren kondigde de Franse regering aan dat alle grote openbare bijeenkomsten niet voor ten vroegste 15 juli zullen worden toegestaan. Daarom heeft SRO Motorsport Group besloten om de 1000 km van Paul Ricard die gepland stond voor 30 mei te verplaatsen naar later dit jaar op 15 november. 

De race van 1000 km stond gepland op zaterdag, te beginnen om 18.00 uur en zou zes uur duren. Het was voor de coureurs en de teams een ideale voorbereiding naar de aanloop van de Total 24 Hours of Spa toe. Vooral het racen in het donker is voor de meeste teams een gemiste kans. De duur van de race zal ongewijzigd blijven voor de nieuwe datum in november, maar de wedstrijd zal nu op zondag plaatsvinden en beginnen om 12.00 uur. Het voorprogramma zal al zeker verzorgd worden door de Formula Renault Eurocup en de GT4 European Series.

SRO Motorsports Group blijft nauw samenwerken met alle circuits en promotors om dit seizoen van de GT World Challenge Europe te organiseren, mogelijk gemaakt door AWS. Daarbij houden ze ook toezicht op de richtlijnen van lokale overheden. Indien het nodig zal zijn, zullen er verdere updates aan de kalender van 2020 verstrekt worden.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!