GT World Challenge Europe voegt het Circuit van Ricardo Tormo toe aan de AWS-kalender

GT World Challenge Europe Powered by AWS heeft zojuist de laatste toevoeging bekend gemaakt aan de nieuwe kalender van 2021, de beslissende Sprint Cup-wedstrijd zal plaatsvinden op het Circuit van Ricardo Tormo op 25-26 september.

Met deze keuze legt SRO de prioriteit op minder logistieke vereisten die bijdragen aan milieu- en kostenbesparende initiatieven voor het seizoen 2021. Het circuit aan de rand van Valencia zal deel uitmaken van een Spaanse double-header, met de laatste Endurance Cup-ronde twee weken later op het Circuit van Barcelona (8-10 oktober). SRO bezocht het circuit voor het laatst in 2004, toen Valencia de tweede ronde van het FIA GT-kampioenschap organiseerde.

De nieuwe kalender is nu compleet met 10 raceweekends gelijk verdeeld over de Endurance Cup- en Sprint Cup-formaten.

Op 11 en 12 maart begint het seizoen officieel met de traditionele testdagen op het Circuit van Paul Ricard. In Monza zal het eerste startschot gegeven worden voor de seizoensopener met een Endurance-evenement op 16-18 april.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!