GT2 European Series: High Class Racing verdedigt de kroon met Audi

High Class Racing zal zijn Fanatec GT2 European Series-kroon verdedigen met de kampioenschapswinnende Audi R8 LMS GT2. Het Deense team keert terug naar de serie als de regerende Pro-Am-kampioenen, met vijf overwinningen, acht podiums, acht snelste ronden en twee polepositions in 2021. Het team zal zijn kroon verdedigen met de nieuwe coureurscombinatie van Aurelijus Rusteika en Michael Vergers.

Het duo maakt de overstap naar High Class Racing na een sterk eerste seizoen in de serie, vier podiumplaatsen en een derde plaats in het Pro-Am-klassement van 2021. Ze keren terug met de bedoeling om voor de titel te vechten.

High Class Racing begint aan een tweede jaar in de serie en zal campagne blijven voeren voor de Audi R8 LMS GT2. Met een 5,2-liter V10-motor die voor het eerst in de raceversie is ontworpen als een motor met natuurlijke aanzuiging, levert hij 470 kW (640 pk). Met bijna 30 procent meer vermogen dan de Audi R8 LMS GT3, is het de krachtigste sportwagen in de geschiedenis van Audi’s klantenraceprogramma.

De terugkeer van de High Class Racing Audi bevestigt een tweede volledige seizoensinschrijving voor de Fanatec GT2 European Series voor het team, na de aankondiging van gisteren dat de Brabham BT63 GT2 Concept voor het eerst in 2022 zal worden bestuurd door het team onder de vlag van Brabham Automotive Factory Racing .

Bron: SRO

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!