GT2 European Series: High Class Racing verdedigt de kroon met Audi

High Class Racing zal zijn Fanatec GT2 European Series-kroon verdedigen met de kampioenschapswinnende Audi R8 LMS GT2. Het Deense team keert terug naar de serie als de regerende Pro-Am-kampioenen, met vijf overwinningen, acht podiums, acht snelste ronden en twee polepositions in 2021. Het team zal zijn kroon verdedigen met de nieuwe coureurscombinatie van Aurelijus Rusteika en Michael Vergers.

Het duo maakt de overstap naar High Class Racing na een sterk eerste seizoen in de serie, vier podiumplaatsen en een derde plaats in het Pro-Am-klassement van 2021. Ze keren terug met de bedoeling om voor de titel te vechten.

High Class Racing begint aan een tweede jaar in de serie en zal campagne blijven voeren voor de Audi R8 LMS GT2. Met een 5,2-liter V10-motor die voor het eerst in de raceversie is ontworpen als een motor met natuurlijke aanzuiging, levert hij 470 kW (640 pk). Met bijna 30 procent meer vermogen dan de Audi R8 LMS GT3, is het de krachtigste sportwagen in de geschiedenis van Audi’s klantenraceprogramma.

De terugkeer van de High Class Racing Audi bevestigt een tweede volledige seizoensinschrijving voor de Fanatec GT2 European Series voor het team, na de aankondiging van gisteren dat de Brabham BT63 GT2 Concept voor het eerst in 2022 zal worden bestuurd door het team onder de vlag van Brabham Automotive Factory Racing .

Bron: SRO

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!