GT2 European Series: LP Racing en Gorini ambiëren de AM-titel

LP Racing en Leonardo Gorini keren dit seizoen fulltime terug naar de Fanatec GT2 European Series en zullen meestrijden voor de titel in de Am-klasse met de Porsche 911 GT2 RS. Het Italiaanse team en de coureur herenigen zich na een indrukwekkend seriedebuut vorig jaar in Le Castellet, waar hij de overwinning claimde in de AM-klasse.

Met Gorini kan het team uit Milaan rekenen op heel wat ervaring die is ontstaan ​​uit de Porsche Cayman Cup, Lamborghini Supertrofeo, VdeV en Blancpain GT3. “Ik ben erg opgewonden om in 2022 een volledig seizoen deel te nemen aan de serie met LP Racing”, zei Gorini. “We kijken allemaal uit naar mooie resultaten!”

Met de inzending van de Porsche 911 GT2 RS breidt LP Racing de aanwezigheid in de GT2 European Series verder uit, eerder maakte het team al bekend dat de Audi R8 LMS GT2 bestuurd zou worden door Elia Erhart en Michael Doppelmayr in de Pro-AM-categorie.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!