GT2 European Series: PK Carsport en LP Racing bovenaan tijdens eerste oefensessie

PK Carsport voerde de eerste oefensessie van het Fanatec GT2 European Series-seizoen van 2022 aan in de Pro-Am-klasse, terwijl mede-Audi-renner LP Racing de Am-deelnemers aanvoerde met zijn R8 LMS GT2.

De #81 PK Carsport-machine die door Bert Longin en Peter Guelinckx werd gedeeld, zette een ronde van 1m44,882s neer om zich aan de top van zowel zijn klasse als de algemene tijdregistratie te vestigen. LP Racing-duo Michael Doppelmayr en Elia Erhart waren 0,235s langzamer, genoeg om ervoor te zorgen dat ze de snelste Am-deelnemer waren. Longin en Doppelmayr noteerden respectievelijk de beste tijden voor PK Carsport en LP Racing.

True Racing werd tweede in Pro-Am met zijn #16 KTM van Sarmini/Rosina, gevolgd door de #88 LP Racing Audi van Negro/Pirri. Het LP-team eindigde ook als tweede in Am dankzij de #67 Audi bestuurd door Henry Hassid, gevolgd door de #7 Ebi Motors Porsche van Gianluca Giorgi.

Bron: SRO Motorsport Group

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!