GT4 European Series: Herremans en Rappange kiezen opnieuw voor V8 Racing

Kenny Herremans en Dante Rappange hebben besloten om nog een seizoen door te gaan met V8 Racing en dezelfde Camaro GT4-auto. Na een succesvol eerste seizoen waarin ze enkele podiumplaatsen en zelfs overwinningen in de PRO-Am-klasse behaalden, lijkt het een verstandige beslissing om de samenwerking voort te zetten.

Door te blijven rijden met dezelfde auto en hetzelfde team kunnen de coureurs en het team verder bouwen op de ervaring en kennis die ze hebben opgedaan in het vorige seizoen. Dit zou hen in staat moeten stellen om hun prestaties te verbeteren en nog meer succes te behalen in het komende seizoen van de GT4 European Series, ondanks de iets oudere Camaro.

Het was indrukwekkend om te zien dat de iets oudere Camaro GT4 van V8 Racing vorig seizoen zo goed heeft gepresteerd en zelfs kon concurreren met de nieuwere GT-auto’s in de GT4 European Series. Het feit dat de coureurs, Dante Rappange en Kenny Herremans, elk raceweekend vooraan te vinden waren, getuigt van hun vaardigheden en vastberadenheid om te winnen.

Het hoogtepunt van hun seizoen was ongetwijfeld de algemene overwinning tijdens de laatste race in Barcelona, waardoor ze als vice-kampioen eindigden in hun klasse. Dit resultaat laat zien dat de Camaro GT4 van V8 Racing nog steeds een zeer competitieve auto is in de GT4-klasse, ondanks de leeftijd van de auto.

Dante: “Vorig jaar was mijn eerste jaar in GT4. Ik heb het beste van mezelf gegeven en vooral enorm genoten tijdens het racen. We rijden met dezelfde auto en heb er alle vertrouwen in dat Kenny en ik weer mooie resultaten zullen behalen.”

Kenny: “Ik had nooit durven dromen wat we vorig jaar bereikt hebben. Dankzij het team dat vaak de juiste strategie koos, zaten we bijna altijd vooraan. Dit jaar denk ik dat het moeilijker zal worden omdat onze auto niet de jongste is en de nieuwste generatie GT-auto’s niet alleen lichter- maar uiteraard ook eenvoudiger te besturen zijn. Dat maakt de uitdaging nog aantrekkelijker.”

“Ik ben vooral ontzettend gelukkig dat ik dankzij enkele trouwe partners weer kan deelnemen aan dit mooie kampioenschap. We zullen er alles aan doen om mee te strijden voor de titel.”

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!