Het Circuit van Spa Francorchamps verliest haar CEO

Met grote droefheid hebben de teams van het circuit van Spa Francorchamps kennis genomen van het overlijden van Nathalie Maillet, Algemeen Directeur. Op deze zeer droevige dag wenst het voltallige personeel zijn oprechte deelneming te betuigen aan de familie, naasten en vrienden van Nathalie. Het Circuit, maar ook de autosport, verliest vandaag een sterke vrouw met een blik die altijd op de toekomst gericht was.

Melchior Wathelet, Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Circuit de Spa Francorchamps: “Mijn gedachten gaan uit naar de familie van Nathalie, haar ouders, haar dierbaren en haar medewerkers. Ik weet hoezeer dit nieuws hard aankomt bij alle medewerkers van het Circuit en ik wil namens de hele raad van bestuur mijn oprechte deelneming betuigen aan het hele team. We verliezen vandaag een geweldige dame, een echte liefhebber van de autosport en van haar circuit en haar collega’s. Nathalie zal erg gemist worden. Ze was het gezicht van het circuit geworden, zij belichaamde de passie voor Francorchamps die wij allen delen.”

Biografie

Nathalie Maillet is opgegroeid op het circuit in een familie van piloten.Toen ze 12 was, wilde ze gaan karten, maar het budget liet het niet toe. Na haar studie architectuur aan de universiteit van Londen in Engeland, schreef zij zich op 33-jarige leeftijd in om piloot te worden. Ze won haar eerste Fun Cup in 2006 en werd datzelfde jaar tweede in de Roadster Cup. Verschillende podiumplaatsen volgden nadien. In deze periode begon zij eveneens een succesvolle carrière als architect en opende zij haar eigen architectenbureau, gespecialiseerd in eco-architectuur. Zij was ook medeorganisator van de Nascar Whelen Euro Series – American Festival Finals en het Nascar WES International Circuit Competition Team. Nathalie Maillet werd in juni 2016 benoemd tot CEO van het Circuit de Spa-Francorchamps en heeft een nieuwe dynamiek gegeven aan dit Circuit, dat nu honderd jaar oud is, maar dat ze resoluut een toekomst heeft geboden.

Circuit de Spa Francorchamps

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!