Imola: Tresor by Car Collection Audi bovenaan tijdens bronzen test

Hugo Valente plaatste serie-nieuwkomer Tresor by Car Collection als beste in de bronzen test van vanmiddag om officieel het Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-seizoen in Imola te starten. De Fransman zette een ronde van 1m41.739s neer aan het stuur van de #11 Audi en versloeg Jonathan Hui in de #93 Sky Tempesta Racing Mercedes-AMG met 0.262s.

Valente was een van de vele coureurs met een zilveren kwalificatie die onder speciale dispensatie aan de sessie deelnamen. Jens Liebhauser werd derde achter het stuur van de #57 Winward Racing Mercedes-AMG die, net als de vergelijkbare #93 machine, dit weekend zal deelnemen in de nieuwe Gold Cup-klasse.

De bronzen test van vandaag was drukker dan normaal dankzij de toevoeging van verschillende zilverkleurige coureurs – waaronder gangmaker Valente, Nicholas Baert (#26 Saintéloc Racing Audi) en Stuart White (#14 Emil Frey Racing Lamborghini) – evenals negen auto’s uit de ondersteunende Fanatec GT2 European Series.

Bron: SRO Motorsport Group

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!