Iron Lynx met drie Lamborghini’s naar de GT World Challenge Endurance Cup

Het Italiaanse Iron Lynx heeft de deelname van drie auto’s aan het seizoen 2023 van de Fanatec GT World Challenge Endurance Cup bevestigd. Zowel Iron Lynx als Iron Dames rijden met de Lamborghini Huracán GT3 EVO2 in vijf races van het seizoen, waaronder de 24 uur van Spa.

Iron Lynx zet auto #63 in met officiële Lamborghini-fabrieksrijders bestaande uit Mirko Bortolotti, Andrea Caldarelli en Jordan Pepper in de Pro-categorie voor het hele seizoen.

Mirko Bortolotti

De tweede auto van Iron Lynx, #19, komt uit in de Gold Cup, met Rolf Ineichen, Michele Beretta en Lamborghini-fabrieksrijder Leonardo Pulcini achter het stuur. 

Sarah Bovy 2022 WEC SRO
Sarah Bovy

De Iron Dames nemen opnieuw een volledig vrouwelijke rijdersbezetting mee naar het kampioenschap, met auto #83 in de Bronze Cup. De coureurs Rahel Frey, Sarah Bovy en Michelle Gatting keren terug om hun Gold Cup-titel van de 24 uur van Spa in 2022 te verdedigen.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!