Iron Lynx met twee Pro-auto’s, Iron Dames met Sarah Bovy

Iron Lynx zal dit jaar zijn coureurstitel met twee Ferrari’s verdedigen in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Het zusterteam, de Iron Dames zal de focus vooral op het endurance-kampioenschap leggen. Nadat Come Ledogar onlangs aankondigde een overstap te maken naar het Porsche-team Dinamic Motorsport, en Callum Ilott ook de #71-crew verlaat om deel te nemen aan de IndyCar, zal de nieuwe Ferrari-line-up eind deze maand bekend gemaakt worden.

De Iron Dames, het volledig vrouwelijke team kwam afgelopen seizoen twee keer in actie, op Circuit Paul Ricard en voor de seizoensfinale op Circuit de Barcelona-Catalunya. Voor 2022 zal het programma uitgebreid worden tot een fulltime Endurance Cup-inspanning, inclusief een eerste run tijdens de TotalEnergies 24 Hours of Spa.

Onze landgenote Sarah Bovy, Michelle Gatting en Rahel Frey delen de cockpit van de Iron Dames Ferrari en strijden in de nieuwe Gold Cup-klasse die dit seizoen zijn debuut maakt. Bovy zat vorig seizoen al in de line-up van het team, terwijl Gatting debuteerde in Barcelona. Frey geldt als de Pro-coureur van het team en zal voor het eerst sinds 2014 terugkeren naar de Endurance Cup. Beide wagens zullen aanwezig zijn op de officiële Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-testdagen op Circuit Paul Ricard (7-8 maart).

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!