Jan Philipp Springob met Bremotion in de DTM Trophy

Jan Philipp Springob (GER) zal in de nieuwe GT-serie aantreden die samen met de DTM wordt verreden. Zijn strijdwapen een Mercedes-AMG zal rijden onder de vermelding “SUPERDRINK by BREMOTION”. Zo zal Bremotion als nieuw team de DTM Trophy vervolledigen.

Springob, die in 2017 en 2018 Duits kartkampioen was en sinds 2019 voor Bremotion racet, behoort tot de ondersteunde coureurs van de ADAC Stiftung Sport, een stichting die jonge coureurs promoot in verschillende motorsportcategorieën. De coureur uit Olpe in Duitsland zal racen met SUPERDRINK-sponsoring, het merk dat ook een seriepartner is van de DTM Trophy. Het in München gevestigde drankmerk ondersteunt ook YouTube-ster Felix von der Laden (GER) met zijn Audi R8 LMS.

De DTM Trophy biedt een aantrekkelijk podium voor jonge aanstormende coureurs in GT-racen: de aanwezigheid op het DTM-platform garandeert enorme aandacht voor coureurs, teams en sponsors. Elk weekend worden er twee races van elk 30 minuten gehouden als echte sprintwedstrijden zonder coureurswissel of pitstop.

Jan Philipp Springob 

“Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. De races worden gereden zonder pitstops, dus ik zal voor het eerst alleen rijden en ik hoef geen compromissen te sluiten wat betreft racestrategie en auto-instellingen. Mijn doel is een resultaat in de top 3 van het kampioenschap.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!