Jayden Post nieuwe aanwinst in de BMW M2 Cup

Vandaag werd Jayden Post voorgesteld als nieuwe aanwinst in de BMW M2 Cup. De zestienjarige zal plaatsnemen in de M2-cockpit onder de vleugels van Ferry Monster Autosport. Jayden is geen onbekend in de karting, als junior maakte hij in 2018 zijn debuut bij het WJS team.

In 2019 maakte hij de overstap naar de senioren en won direct zijn eerste race op het circuit van Venray. De laatste jaren was hij actief in de Euroseries bij het team van Daems. Nu lijkt de tijd rijp voor Jayden en zijn ouders om de volgende stap te zetten in zijn jonge autosportcarrière. Zijn eerste test achter het stuur van de BMW M2 is reeds achter de rug, en de eerste resultaten zagen er veelbelovend uit.

Foto: Ferry Monster Autosport

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Tweede plaats op het LMGT3-podium voor WRT

BMW M Motorsport maakte een opmerkelijke terugkeer naar de 24 uur van Le Mans na 25 jaar afwezigheid, met zowel hoogte- als dieptepunten tijdens...

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...
error: Content is protected !!