Kenny Herremans en Ford Van den Bossche kiezen opnieuw voor Team Lagrange

Gedurende de voorbije weken leek het erop dat Kenny Herremans andere horizonten wou gaan opzoeken. Na overleg met zijn partners zoals AM Certified Professional – Afsprakenmaker en niet op zijn minst Geert Van den Bossche van de gelijknamige Ford-vestigingen in Aalst, Ninove en Zottegem, werd uiteindelijk besloten om onder de vlag van Team Lagrange opnieuw voor de titelstrijd te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup!

“Het klopt dat wij zeer lang zijn beziggeweest om elders een programma uit te werken,” stelt Kenny. “Omdat ik als rijder ook andere ervaringen wou opdoen en vooral in een hogere, andere klasse wou aantreden. Zoals vaak het geval is in de autosport, moet het financiële plaatje kloppen. Zolang dat dat aspect niet helemaal duidelijk was, heb ik altijd de Ford Fiesta Sprint Cup achter de hand gehouden. Vooral omdat ik wist dat ik hiervoor kon blijven rekenen op de steun van Ford Van den Bossche.”

Van zodra Kenny en zijn entourage beseften dat het moeilijk werd om de overstap te wagen, kwam een derde seizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup steeds nadrukkelijker in beeld.

“Het is Niels Lagrange die mij over de streep heeft getrokken,” benadrukt Kenny. “Ook met hem hebben we gesproken over sommige andere mogelijkheden. We hadden vorig jaar vrij goed samengewerkt en op basis van alle gegevens waarover we beschikten kon hij als teambaas zeer goed mijn kansen inschatten. Zowel sportief als financieel. Zo zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat ik er best nog een jaartje bij zou doen in een klasse die we beiden zeer goed kennen en waarin ik alléén aan de start kom – lees geen auto delen met derden – en er mijn kansen dus voluit kan verdedigen. Ik bevind mij, samen met Niels, op een zeer bekend terrein en dat geeft mij zeer veel vertrouwen om aan dit derde jaar te beginnen.”

Bron: Ford Fiesta Sprint Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!