Kenny Herremans en Ford Van den Bossche kiezen opnieuw voor Team Lagrange

Gedurende de voorbije weken leek het erop dat Kenny Herremans andere horizonten wou gaan opzoeken. Na overleg met zijn partners zoals AM Certified Professional – Afsprakenmaker en niet op zijn minst Geert Van den Bossche van de gelijknamige Ford-vestigingen in Aalst, Ninove en Zottegem, werd uiteindelijk besloten om onder de vlag van Team Lagrange opnieuw voor de titelstrijd te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup!

“Het klopt dat wij zeer lang zijn beziggeweest om elders een programma uit te werken,” stelt Kenny. “Omdat ik als rijder ook andere ervaringen wou opdoen en vooral in een hogere, andere klasse wou aantreden. Zoals vaak het geval is in de autosport, moet het financiële plaatje kloppen. Zolang dat dat aspect niet helemaal duidelijk was, heb ik altijd de Ford Fiesta Sprint Cup achter de hand gehouden. Vooral omdat ik wist dat ik hiervoor kon blijven rekenen op de steun van Ford Van den Bossche.”

Van zodra Kenny en zijn entourage beseften dat het moeilijk werd om de overstap te wagen, kwam een derde seizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup steeds nadrukkelijker in beeld.

“Het is Niels Lagrange die mij over de streep heeft getrokken,” benadrukt Kenny. “Ook met hem hebben we gesproken over sommige andere mogelijkheden. We hadden vorig jaar vrij goed samengewerkt en op basis van alle gegevens waarover we beschikten kon hij als teambaas zeer goed mijn kansen inschatten. Zowel sportief als financieel. Zo zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat ik er best nog een jaartje bij zou doen in een klasse die we beiden zeer goed kennen en waarin ik alléén aan de start kom – lees geen auto delen met derden – en er mijn kansen dus voluit kan verdedigen. Ik bevind mij, samen met Niels, op een zeer bekend terrein en dat geeft mij zeer veel vertrouwen om aan dit derde jaar te beginnen.”

Bron: Ford Fiesta Sprint Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!