Kronos eert zijn verleden en stelt de renstal van Kronos Racing voor!

Kronos Racing, dat is meer dan 20 jaar aan sportieve successen in de autosport, met onder meer zeges in de 24 Uur van Spa-Francorchamps en rallytitels in het wereldkampioenschap en het Europese kampioenschap. Het beroemde bedrijf – dat zijn activiteiten als raceteam tien jaar geleden heeft stopgezet – maakt zijn terugkeer vanaf 2022, maar dan als renstal in de autosport. Rijders uit alle disciplines krijgen de mogelijkheid om lid te worden van de vzw van de Renstal van Kronos Racing.

De Renstal van Kronos Racing staat dus niet alleen open voor Belgische rijders van de VW Fun Cup powered by Hankook, maar ook voor de talrijke rijders uit de andere nationale en internationale competities. Alles liefhebbers zijn dus welkom!

Voortaan kunnen zij dus Kronos Racing aanduiden als renstal bij hun licentieaanvraag bij de RACB, vervolgens hun lidmaatschap betalen (50 euro per jaar) en uiteindelijk een jaar lang volwaardig lid worden van de Renstal van Kronos Racing. Alle praktische info en, natuurlijk, alle voordelen die voorbehouden zijn aan de leden van deze vzw zullen binnenkort beschikbaar op de website van Kronos Racing: www.kronosracing.com.

“De naam van Kronos Racing bestaat al 27 jaar en staat voor talloze titels en overwinningen, maar vooral voor passie”, reageert Marc Van Dalen, CEO van Kronos Racing. “Daarom is het een ideale naam voor de nieuwe renstal, die een link moet vormen tussen de liefhebbers van onze geliefkoosde sport. We willen een gemeenschap creëren en zullen diverse activiteiten en acties aanbieden om hen dichter bij elkaar te brengen.”

Contacteer [email protected] voor meer info over de Renstal van Kronos Racing.

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

DTM: Nieuwe testbeperkingen met focus op duurzaamheid en kostenbesparing

De beslissing van de DTM om testbeperkingen in te voeren voor het seizoen 2024 onderstreept een strategische verschuiving naar duurzaamheid en kostenefficiëntie. Door privétests...

Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van...

FIA WEC: Porsche domineert in Qatar

De eerste race van het WEC-seizoen 2024 is afgesloten met een dominante prestatie van Porsche, zowel in de Hypercar als in de LMGT3-klasse. De...
error: Content is protected !!