Licht op groen voor de seizoensstart van de NLS

Het Duitse NLS (Nürburgring Langstrecken Serie voorheen VLN) hebben groen licht gekregen voor de seizoensstart die gepland was op 27 maart 2021. De corona pitlane die vorig jaar werd ingevoerd zal voorlopig nog niet gebruikt worden.

Met de huidige richtlijnen voor sportevenementen in Duitsland zijn toeschouwers helaas nog niet toegelaten en zal het evenement achter gesloten deuren moeten plaatsvinden. 

De organisatie belooft wel een mooie upgrade aan de livestream toe te voegen voor dit jaar, er zal namelijk een helikopter worden ingezet bij alle races die de wedstrijd op de voet zal volgen.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!