Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie Lynk & Co 03 TCR raceauto’s zal inzetten.

De nieuwe auto’s krijgen een opgefriste versie van de iconische blauwe en gele kleurstelling van Cyan, kleuren die het team al meer dan tien jaar draagt, inclusief vijf strepen die staan voor de vijf opeenvolgende wereldtitels van Cyan Racing.

TCR World Tour 2023
Thed Björk – Ma Qing Hua

Het team wordt in het TCR World Tour-seizoen 2023 vertegenwoordigd door meervoudig kampioen en racewinnaars Yann Ehrlacher, Santiago Urrutia, Thed Björk en Ma Qing Hua.

Cyan Racing heeft de nieuwe racenummers voor zijn coureurs in 2023 bevestigd:

111 – Thed Björk
112 – Santiago Urrutia
155 – Ma Qing Hua
168 – Yann Ehrlacher

TCR Word Tour 2023
Yann Ehrlacher en Santiago Urrutia

Het team is momenteel in het buitenland voor tests voorafgaand aan het komende TCR World Tour-seizoen, dat op 29-30 april van start gaat in Portimao in Portugal.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!