Marc Goossens kiest opnieuw voor Braxx Racing samen met Sven Van Laere

Marc Goossens is ondertussen een vaste waarde geworden binnen Braxx Racing en gaat volledig voor de EuroNascar PRO titel. Sven Van Laere zal voor de eerste keer een volledig kampioenschap rijden. Als rookie in de EuroNascar 2 zal het voor Sven vooral een leerjaar worden met als doel mee te strijden voor het podium in de Legend Trophy. Vorig jaar heeft Sven als eens mogen proeven van de EuroNascar tijdens de finaleraces op Circuit Zolder. Ook toen deelde hij samen met Marc Goossens een wagen bij het team van Jerry De Weerdt.

Voor Marc is het ondertussen zijn 5e jaar onder de vleugels van Braxx Racing. Een goede voorbereiding en elke race het maximum aan punten binnen halen is de enige optie om mee te strijden voor de NWES titel.

Op 25 en 26 april zullen Marc Goossens en Sven Van Laere aan de start staan in Valencia met de #91 Anecars Chevrolet Camaro van Braxx Racing.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Lancering van de 100ste verjaardag van de CrowdStrike 24 Hours of Spa

Een honderdste verjaardag wordt slechts één keer in een leven gevierd! De editie 2024 van de CrowdStrike 24 Hours of Spa, tegelijk de 76ste in...

Drie Aston Martin fabrieksrijders met Comtoyou Racing in de Fanatec GT World Challenge Europe.

In 2024 start Comtoyou Racing een lange-termijnsamenwerking met Aston Martin Racing. Op woensdag 21 februari toonde het Belgische team zijn Aston Martin Vantage GT3...

Jimmy D’hondt gaat voor drie op een rij in de BRC Master Cup

Mede omdat Roger Hodenius en Jos Verstappen hun kansen niet verdedigden in de laatste wedstrijd van het seizoen in Spa, werd Jimmy D'hondt vorig...
error: Content is protected !!