Marc Goossens kiest opnieuw voor Braxx Racing samen met Sven Van Laere

Marc Goossens is ondertussen een vaste waarde geworden binnen Braxx Racing en gaat volledig voor de EuroNascar PRO titel. Sven Van Laere zal voor de eerste keer een volledig kampioenschap rijden. Als rookie in de EuroNascar 2 zal het voor Sven vooral een leerjaar worden met als doel mee te strijden voor het podium in de Legend Trophy. Vorig jaar heeft Sven als eens mogen proeven van de EuroNascar tijdens de finaleraces op Circuit Zolder. Ook toen deelde hij samen met Marc Goossens een wagen bij het team van Jerry De Weerdt.

Voor Marc is het ondertussen zijn 5e jaar onder de vleugels van Braxx Racing. Een goede voorbereiding en elke race het maximum aan punten binnen halen is de enige optie om mee te strijden voor de NWES titel.

Op 25 en 26 april zullen Marc Goossens en Sven Van Laere aan de start staan in Valencia met de #91 Anecars Chevrolet Camaro van Braxx Racing.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!