Michaël Mazuin Sport wordt partner van de VW E-Fun Cup 2021

Al sinds de start van het seizoen 2019 is Michaël Mazuin Sport een van de trouwe partners van Kronos Events en de VW Fun Cup powered by Hankook. Die samenwerking wordt vanaf dit jaar ook uitgebreid naar de online variant van het kampioenschap, de VW e-Fun Cup.

Een flashback naar enkele seizoenen geleden: toen werd op Circuit Zolder het kwalificatiespel van de VW Fun Cup betwist op de simulatoren van Michaël Mazuin Sport. Net met die simulatoren zullen Matts Breckpot, Charles Prevost, Maxime Pairoux en Louis Mazuin komend seizoen deelnemen aan de VW e-Fun Cup. De eerste twee namen starten in de European-klasse, de andere twee racen in de Belgian-competitie.

Een van die simulatoren staat in de winkel van Michaël Mazuin Sport, waar u – onder meer – de perfecte uitrusting kan vinden om te beginnen racen. Het doel van die simulator is om mensen te initiëren in de steeds populairder wordende virtuele autosport en op die manier ook met de VW Fun Cup. 

“Michaël Mazuin Sport is nu al voor het vierde seizoen onafgebroken aanwezig in de VW Fun Cup en daarbovenop al voor de derde keer als tevreden partner van Kronos Events”, reageert CEO Michaël Mazuin. “Gezien onze activiteiten was het een logische keuze om ook mee in het verhaal van het virtuele kampioenschap te stappen. Ik kijk ernaar uit om onze kleuren te zien schitteren in het geanimeerde peloton van de VW e-Fun Cup.”

VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!