Michaël Mazuin Sport wordt partner van de VW E-Fun Cup 2021

Al sinds de start van het seizoen 2019 is Michaël Mazuin Sport een van de trouwe partners van Kronos Events en de VW Fun Cup powered by Hankook. Die samenwerking wordt vanaf dit jaar ook uitgebreid naar de online variant van het kampioenschap, de VW e-Fun Cup.

Een flashback naar enkele seizoenen geleden: toen werd op Circuit Zolder het kwalificatiespel van de VW Fun Cup betwist op de simulatoren van Michaël Mazuin Sport. Net met die simulatoren zullen Matts Breckpot, Charles Prevost, Maxime Pairoux en Louis Mazuin komend seizoen deelnemen aan de VW e-Fun Cup. De eerste twee namen starten in de European-klasse, de andere twee racen in de Belgian-competitie.

Een van die simulatoren staat in de winkel van Michaël Mazuin Sport, waar u – onder meer – de perfecte uitrusting kan vinden om te beginnen racen. Het doel van die simulator is om mensen te initiëren in de steeds populairder wordende virtuele autosport en op die manier ook met de VW Fun Cup. 

“Michaël Mazuin Sport is nu al voor het vierde seizoen onafgebroken aanwezig in de VW Fun Cup en daarbovenop al voor de derde keer als tevreden partner van Kronos Events”, reageert CEO Michaël Mazuin. “Gezien onze activiteiten was het een logische keuze om ook mee in het verhaal van het virtuele kampioenschap te stappen. Ik kijk ernaar uit om onze kleuren te zien schitteren in het geanimeerde peloton van de VW e-Fun Cup.”

VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!