NASCAR Whelen Euro Series verschuift de seizoensopener van 2021

Door de aanhoudende reisbeperkingen die nog steeds van kracht zijn in Europa om de coronapandemie tegen te gaan, heeft de NASCAR Whelen Euro Series-organisatie aangekondigd dat de seizoensopener van 2021 in Valencia, wordt uitgesteld tot 14 en 16 mei.

Het American Festival Of Rome in Vallelunga dat oorspronkelijk gepland stond voor 17 en 18 april, zal dus verplaatst worden naar de herfst van 2021. Over een nieuwe datum zal in de loop van het seizoen nog gecommuniceerd worden.

“We houden de situatie in Europa continu in de gaten en zijn volledig betrokken om de beste beslissingen te nemen voor onze fans, partners en concurrenten”, aldus Jerome Galpin, CEO van NWES.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!