NASCAR Whelen Euro Series verschuift de seizoensopener van 2021

Door de aanhoudende reisbeperkingen die nog steeds van kracht zijn in Europa om de coronapandemie tegen te gaan, heeft de NASCAR Whelen Euro Series-organisatie aangekondigd dat de seizoensopener van 2021 in Valencia, wordt uitgesteld tot 14 en 16 mei.

Het American Festival Of Rome in Vallelunga dat oorspronkelijk gepland stond voor 17 en 18 april, zal dus verplaatst worden naar de herfst van 2021. Over een nieuwe datum zal in de loop van het seizoen nog gecommuniceerd worden.

“We houden de situatie in Europa continu in de gaten en zijn volledig betrokken om de beste beslissingen te nemen voor onze fans, partners en concurrenten”, aldus Jerome Galpin, CEO van NWES.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!