New Race Festival: Gilles Magnus zet Russell Racing op eerste pole van 2021

Gilles Magnus zet de rode Russell Racing Norma op pole position tijdens de kwalificatie van de eerste wedstrijd van het Belcar Endurance Championship. Cédric Wauters is de snelste bij de GT’s en mag ook plaatsnemen op de eerste startrij met de Lamborghini Super Trofeo van Totaalplan Racing.

De strijd om de pole bij de Proto’s was een mooi gevecht tussen de bolide van Deldiche en anderzijds Russell Racing, na ongeveer 15 minuten trokken de hemelsluizen boven Circuit Zolder helemaal open, waardoor niemand nog de tijd van Magnus kon evenaren. Plaats drie tot zes werden eveneens opgeëist door de Proto’s, beide wagens van T2 Racing gingen #TheRocket11 vooraf en de McDonald’s Racing Norma sloot het rijtje.

Red Ant Racing Porsche 992

Cédric Wauters was twee tiende sneller dan de Red Ant Racing Porsche, gevolgd door de Porsches van Belgium Racing. Nicolas Saelens en Dylan Derdaele waren sneller dan Koen en Kris Wauters.

In de klasse TA ging Pricon Racing lopen met de snelste tijd, de BMW M2 van BMS Motorsport eindigde voor de Audi RS3 LMS van QSR Racing met een derde tijd.

QSR Racing
Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!