New Race Festival: Gilles Magnus zet Russell Racing op eerste pole van 2021

Gilles Magnus zet de rode Russell Racing Norma op pole position tijdens de kwalificatie van de eerste wedstrijd van het Belcar Endurance Championship. Cédric Wauters is de snelste bij de GT’s en mag ook plaatsnemen op de eerste startrij met de Lamborghini Super Trofeo van Totaalplan Racing.

De strijd om de pole bij de Proto’s was een mooi gevecht tussen de bolide van Deldiche en anderzijds Russell Racing, na ongeveer 15 minuten trokken de hemelsluizen boven Circuit Zolder helemaal open, waardoor niemand nog de tijd van Magnus kon evenaren. Plaats drie tot zes werden eveneens opgeëist door de Proto’s, beide wagens van T2 Racing gingen #TheRocket11 vooraf en de McDonald’s Racing Norma sloot het rijtje.

Red Ant Racing Porsche 992

Cédric Wauters was twee tiende sneller dan de Red Ant Racing Porsche, gevolgd door de Porsches van Belgium Racing. Nicolas Saelens en Dylan Derdaele waren sneller dan Koen en Kris Wauters.

In de klasse TA ging Pricon Racing lopen met de snelste tijd, de BMW M2 van BMS Motorsport eindigde voor de Audi RS3 LMS van QSR Racing met een derde tijd.

QSR Racing
Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!