Nieuwe BMW M2 Cup in het voorprogramma van de DTM

De BMW M2 Cup zal zeker te zien zijn in het voorprogramma van de populaire DTM-serie in 2021 en 2022. Het is vooral de bedoeling om nieuw en jong talent aan te trekken in het nieuwe instapmodel van BMW M Motorsport voor klantenteams. Bovendien biedt de BMW M2 Cup samen met de DTM Trophy een nieuwe instapklasse om later door te stoten naar de DTM, professioneel racen met krachtige GT-sportwagens.

“Met de BMW M2 Cup willen we een aantrekkelijk en betaalbaar platform bieden voor getalenteerde coureurs, zodat ze hun rijvaardigheid in de DTM-omgeving kunnen bewijzen en ze de stap kunnen zetten als ze succesvol zijn”, zegt Thomas Felbermair, Vice-president verkoop en marketing BMW M GmbH.

In 2021 zal de BMW M2 Cup in totaal twaalf races verrijden op de volgende circuits: de Norisring (GER), de Lausitzring (GER), de Nürburgring (GER), de Red Bull Ring (AUT), TT Circuit Assen (NED) en Hockenheim (GER). De meest succesvolle coureurs zullen ondersteuning krijgen en maken kans om de komende jaren in andere BMW-raceauto’s plaats te nemen. Het concept voor de BMW M2 Cup is absoluut gericht op gelijke kansen en transparantie.

Meer details over de raceserie en het registratieproces worden gepubliceerd op de website https://bmwm2cup.com. Vragen over de BMW M2 Cup kunnen te allen tijde worden gericht aan het e-mailadres [email protected].

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Spa 12H: CP Racing wint zijn laatste race, Red Ant Racing pakt 1 en 2 in de 992-klasse

CP Racing behaalde een glansrijke overwinning in hun laatste optreden tijdens de 12 uren van Spa, terwijl Red Ant Racing de 992-klasse domineerde door...

Spa 12H: Herberth Motorsport bovenaan op zaterdag, Red Ant Racing 1 en 2 in de 992-klasse

In het eerste deel van de Hankook 12H Spa-Francorchamps, gehouden onder uitdagende weersomstandigheden met hagel, sneeuw, wisselende neerslag en zelfs zon, heeft Herberth Motorsport...

DTM Track Safari ook in 2024

De ultieme motorsportervaring wacht op je: de DTM Track Safari belooft een onvergetelijke belevenis. Voor twee ronden word je meegenomen over het circuit in...
error: Content is protected !!