Nieuwe titelsponsor voor het FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix

Het European Truck Racing Championship, dat jaarlijks plaatsvindt op het circuit van Zolder, zal dit jaar omgedoopt worden tot de “Volumex FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix 2022”.
 

Na eerdere succesvolle edities van de Volumex-familiedag schakelt het bedrijf nu een versnelling hoger als hoofdsponsor van het grootste truckevenement in de Lage Landen.
 
De familie Menten toont na de overname van Truck Center Frederix in Beringen en de opening van een nieuw filiaal in Fléron (Luik) dus de nodige ambitie om verder te groeien.
 
“Het European Truck Racing Championship op Circuit Zolder was voor onze medewerkers en klanten de afgelopen jaren telkens een fijn moment onder vrienden, collega’s of familie”, verklaart Martijn Menten.“Als één van de grootste leasepartners van het land wilden we de kans om de Belgische manche van het ETRC mee te organiseren niet laten liggen. Er is bovendien geen betere manier om het grote publiek te tonen hoe vergroeid we zijn met de wereld van Trucks & Transport.” 
 
Tijdens de Belgian Truck Grand Prix daalt het kruim van de Europese trucks en hun coureurs af naar Circuit Zolder in hun strijd om de titel. Vier races, plus twee kwalificatierondes, bieden twee dagen lang spektakel voor de hele familie.
 
“Circuit Zolder is zeer verheugd met het nieuwe partnership dat we met Volumex hebben bekomen. Volumex is voor Circuit Zolder de ideale partner om het truck-event nog meer bekendheid te geven in de leasing- en transportsector in België en ver daar buiten. Hierdoor bereiken we een nog grotere naamsbekendheid voor de Volumex FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix dat op 10 en 11 september 2022 plaatsvindt op Circuit Zolder aldus Harry Steegmans, algemeen directeur Circuit Zolder
 
De klanten en partners van Volumex kunnen zich dus samen met de talrijke bezoekers opnieuw verlekkeren aan brandend rubber en loeiende motoren, maar ook aan lekker eten, een frisse pint en de nodige randanimatie op de Volumex stand.

Persbericht Circuit Zolder

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!