Nieuwe uitdaging voor Rowe Racing in de DTM

Rowe Racing zal voor het eerst op de DTM-grid verschijnen en dit tien jaar na de oprichting van het team. De bekendste raceserie van Duitsland heeft voor het eerst in zijn lange geschiedenis een nieuw tijdperk ingeluid met GT3-wagens. Het team uit St. Ingbert zal een BMW M6 GT3 inzetten voor hun DTM-debuut. Rijders zullen op een later tijdstip bekendgemaakt worden. 

Na een zeer succesvolle jaar in de teamgeschiedenis met overwinningen in de twee 24-uursklassiekers op de Nürburgring en in Spa, zal Rowe Racing concurreren met de absolute top van de DTM-teams tijdens de afgelopen jaren. De DTM sprintraces met één coureur per wagen vormen een nieuwe uitdaging voor het team.

(c) ROWE Racing

Hans-Peter Naundorf, Teammanager Rowe Racing: “Onze eerste stappen zetten in de DTM is een geweldig avontuur voor Rowe Racing. De DTM heeft een rijke traditie en is al jaren de populairste en meest hoogwaardige toerwagenreeks in Europa. Het stond al een tijdje bovenaan op onze lijst. Dankzij de overstap van de serie naar GT3-sportwagens is het eindelijk mogelijk om de DTM te betreden.”

De seizoensopener van de DTM zal plaatsvinden op 19 en 20 juni in Monza, Italië.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Karting: Thibaut Ramaekers wint in Valencia

Thibaut Ramaekers heeft de eerste finale van het CIK-FIA 2023 Europees Kampioenschap OK-Junior gewonnen in Valencia en dat is een fantastische prestatie. Twee weken...

Een… champagnedouche voor Milo Socardenne!

Lorenzo Donniacuo, Timo Van Impe en Kevin Caprasse (#280 Milo Socardenne) hebben een onbetwistbare overwinning behaald tijdens de eerste wedstrijd van de Fun Cup...

12H MUGELLO: Haas RT wint voor Saintéloc Junior Team

Haas RT heeft zijn eerste overwinning in de 24H SERIES powered by Hankook behaald tijdens de Hankook 12H MUGELLO van dit weekend. Mathieu Detry,...
error: Content is protected !!