Nieuwe uitdaging voor Rowe Racing in de DTM

Rowe Racing zal voor het eerst op de DTM-grid verschijnen en dit tien jaar na de oprichting van het team. De bekendste raceserie van Duitsland heeft voor het eerst in zijn lange geschiedenis een nieuw tijdperk ingeluid met GT3-wagens. Het team uit St. Ingbert zal een BMW M6 GT3 inzetten voor hun DTM-debuut. Rijders zullen op een later tijdstip bekendgemaakt worden. 

Na een zeer succesvolle jaar in de teamgeschiedenis met overwinningen in de twee 24-uursklassiekers op de Nürburgring en in Spa, zal Rowe Racing concurreren met de absolute top van de DTM-teams tijdens de afgelopen jaren. De DTM sprintraces met één coureur per wagen vormen een nieuwe uitdaging voor het team.

(c) ROWE Racing

Hans-Peter Naundorf, Teammanager Rowe Racing: “Onze eerste stappen zetten in de DTM is een geweldig avontuur voor Rowe Racing. De DTM heeft een rijke traditie en is al jaren de populairste en meest hoogwaardige toerwagenreeks in Europa. Het stond al een tijdje bovenaan op onze lijst. Dankzij de overstap van de serie naar GT3-sportwagens is het eindelijk mogelijk om de DTM te betreden.”

De seizoensopener van de DTM zal plaatsvinden op 19 en 20 juni in Monza, Italië.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!