Nieuwe uitdaging voor Rowe Racing in de DTM

Rowe Racing zal voor het eerst op de DTM-grid verschijnen en dit tien jaar na de oprichting van het team. De bekendste raceserie van Duitsland heeft voor het eerst in zijn lange geschiedenis een nieuw tijdperk ingeluid met GT3-wagens. Het team uit St. Ingbert zal een BMW M6 GT3 inzetten voor hun DTM-debuut. Rijders zullen op een later tijdstip bekendgemaakt worden. 

Na een zeer succesvolle jaar in de teamgeschiedenis met overwinningen in de twee 24-uursklassiekers op de Nürburgring en in Spa, zal Rowe Racing concurreren met de absolute top van de DTM-teams tijdens de afgelopen jaren. De DTM sprintraces met één coureur per wagen vormen een nieuwe uitdaging voor het team.

(c) ROWE Racing

Hans-Peter Naundorf, Teammanager Rowe Racing: “Onze eerste stappen zetten in de DTM is een geweldig avontuur voor Rowe Racing. De DTM heeft een rijke traditie en is al jaren de populairste en meest hoogwaardige toerwagenreeks in Europa. Het stond al een tijdje bovenaan op onze lijst. Dankzij de overstap van de serie naar GT3-sportwagens is het eindelijk mogelijk om de DTM te betreden.”

De seizoensopener van de DTM zal plaatsvinden op 19 en 20 juni in Monza, Italië.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!