Nigel Bailly met CMR Bently in Fanatec GT World Challenge Europe

Nigel Bailly zal dit seizoen een speciaal aangepaste Bentley besturen voor het Franse CMR-team in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Onze 32-jarige landgenoot zal de vijf manches van het kampioenschap afwerken inclusief een run op de TotalEnergies 24 Hours of Spa. De teamgenoten van Bailly zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Op de leeftijd van 14 jaar raakte Bailly gewond bij een motorcross ongeval, maar keerde vrijwel onmiddellijk terug naar het racen en schakelde over op karts met handgas.

Nigel Bailly

“Vanaf het eerste contact met Charly Bourachot voelde ik me meteen zelfverzekerd. Een team vinden dat in staat is om een ​​dergelijke uitdaging aan te gaan, is niet zo vanzelfsprekend, en ik dank CMR en zijn technische team voor hun warme welkom. Bovendien zou dit geweldige project niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn partners.”

Bailly zal voor het eerst kennismaken met de Bentley Continental GT3 op 7-8 maart tijdens de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-testdagen op Circuit Paul Ricard.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!