Nigel Bailly met CMR Bently in Fanatec GT World Challenge Europe

Nigel Bailly zal dit seizoen een speciaal aangepaste Bentley besturen voor het Franse CMR-team in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Onze 32-jarige landgenoot zal de vijf manches van het kampioenschap afwerken inclusief een run op de TotalEnergies 24 Hours of Spa. De teamgenoten van Bailly zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Op de leeftijd van 14 jaar raakte Bailly gewond bij een motorcross ongeval, maar keerde vrijwel onmiddellijk terug naar het racen en schakelde over op karts met handgas.

Nigel Bailly

“Vanaf het eerste contact met Charly Bourachot voelde ik me meteen zelfverzekerd. Een team vinden dat in staat is om een ​​dergelijke uitdaging aan te gaan, is niet zo vanzelfsprekend, en ik dank CMR en zijn technische team voor hun warme welkom. Bovendien zou dit geweldige project niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn partners.”

Bailly zal voor het eerst kennismaken met de Bentley Continental GT3 op 7-8 maart tijdens de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-testdagen op Circuit Paul Ricard.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

DTM: Nieuwe testbeperkingen met focus op duurzaamheid en kostenbesparing

De beslissing van de DTM om testbeperkingen in te voeren voor het seizoen 2024 onderstreept een strategische verschuiving naar duurzaamheid en kostenefficiëntie. Door privétests...

Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van...

FIA WEC: Porsche domineert in Qatar

De eerste race van het WEC-seizoen 2024 is afgesloten met een dominante prestatie van Porsche, zowel in de Hypercar als in de LMGT3-klasse. De...
error: Content is protected !!