Nigel Bailly met CMR Bently in Fanatec GT World Challenge Europe

Nigel Bailly zal dit seizoen een speciaal aangepaste Bentley besturen voor het Franse CMR-team in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Onze 32-jarige landgenoot zal de vijf manches van het kampioenschap afwerken inclusief een run op de TotalEnergies 24 Hours of Spa. De teamgenoten van Bailly zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Op de leeftijd van 14 jaar raakte Bailly gewond bij een motorcross ongeval, maar keerde vrijwel onmiddellijk terug naar het racen en schakelde over op karts met handgas.

Nigel Bailly

“Vanaf het eerste contact met Charly Bourachot voelde ik me meteen zelfverzekerd. Een team vinden dat in staat is om een ​​dergelijke uitdaging aan te gaan, is niet zo vanzelfsprekend, en ik dank CMR en zijn technische team voor hun warme welkom. Bovendien zou dit geweldige project niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn partners.”

Bailly zal voor het eerst kennismaken met de Bentley Continental GT3 op 7-8 maart tijdens de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-testdagen op Circuit Paul Ricard.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!