Nigel Bailly met CMR Bently in Fanatec GT World Challenge Europe

Nigel Bailly zal dit seizoen een speciaal aangepaste Bentley besturen voor het Franse CMR-team in de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup. Onze 32-jarige landgenoot zal de vijf manches van het kampioenschap afwerken inclusief een run op de TotalEnergies 24 Hours of Spa. De teamgenoten van Bailly zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Op de leeftijd van 14 jaar raakte Bailly gewond bij een motorcross ongeval, maar keerde vrijwel onmiddellijk terug naar het racen en schakelde over op karts met handgas.

Nigel Bailly

“Vanaf het eerste contact met Charly Bourachot voelde ik me meteen zelfverzekerd. Een team vinden dat in staat is om een ​​dergelijke uitdaging aan te gaan, is niet zo vanzelfsprekend, en ik dank CMR en zijn technische team voor hun warme welkom. Bovendien zou dit geweldige project niet mogelijk zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn partners.”

Bailly zal voor het eerst kennismaken met de Bentley Continental GT3 op 7-8 maart tijdens de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-testdagen op Circuit Paul Ricard.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

SRO Motorsports Group en Pirelli verlengen de samenwerking

SRO Motorsports Group en Pirelli hebben een nieuwe vijfjarige overeenkomst aangekondigd die hun langdurige samenwerking verlengt tot en met het seizoen 2028. Volgens deze...

Comtoyou Racing vanaf 2024 met Aston Martin

De aankondiging kwam er zaterdagnamiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de voorlaatste wedstrijd van de Fanatec GT World Challenge Europe werd gehouden, tegelijk...

Hamofa Motorsport pakt in Oschersleben de titel in GTB

Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in...
error: Content is protected !!