Officiële raceposter in aanloop naar de Total 24 Hours of Spa 2020

In de aanloop naar de Total 24 Hours of Spa editie 2020 komt SRO Motorsports Group met de onthulling van de officiële poster voor het evenement van 22-25 oktober.

De wedstrijd die traditioneel altijd op het einde van juli plaatsvindt, moest door de coronapandemie wereldwijd uitgesteld worden naar een andere datum in de herfst. Met deze nieuwe poster wil SRO een positief signaal uit sturen dat ze verder werken aan deze Belgische uithoudingsklassieker.

Deze poster van dit jaar is de tweede die werd gecreëerd door de beroemde illustrator Guillaume Lopez, ook beter bekend van zijn ruime bijdrage aan de Michel Vaillant-strip. Felle kleuren en een dramatische weergave van snelheid zijn typisch voor zijn tekenstijl. 

Een race in de herfst betekent ook dat er minder daglicht zal zijn voor de deelnemers, wat de sportieve uitdaging alleen maar spannender zal maken. De editie 2020 van de Total 24 Hours of Spa, die zal doorgaan van 22 tot 25 oktober, wordt de 20ste editie die volgens de GT-regels wordt gehouden, en de tiende sinds in 2011 de succesvolle GT3-categorie werd geïntroduceerd.  De 24h vormt de zesde wedstrijd van de GT World Challenge Europe Powered by AWS, en is tevens het derde evenement op kalender van de Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

Er zullen in de aanloop naar de race drie verschillende posters onthuld worden, waarbij elk van de drie een uniek aspect van de Total 24 Hours of Spa zal belichten. In de komende dagen zal er een volledige tijdstabel voor de Belgische klassieker bekend gemaakt worden.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!