Officiële raceposter in aanloop naar de Total 24 Hours of Spa 2020

In de aanloop naar de Total 24 Hours of Spa editie 2020 komt SRO Motorsports Group met de onthulling van de officiële poster voor het evenement van 22-25 oktober.

De wedstrijd die traditioneel altijd op het einde van juli plaatsvindt, moest door de coronapandemie wereldwijd uitgesteld worden naar een andere datum in de herfst. Met deze nieuwe poster wil SRO een positief signaal uit sturen dat ze verder werken aan deze Belgische uithoudingsklassieker.

Deze poster van dit jaar is de tweede die werd gecreëerd door de beroemde illustrator Guillaume Lopez, ook beter bekend van zijn ruime bijdrage aan de Michel Vaillant-strip. Felle kleuren en een dramatische weergave van snelheid zijn typisch voor zijn tekenstijl. 

Een race in de herfst betekent ook dat er minder daglicht zal zijn voor de deelnemers, wat de sportieve uitdaging alleen maar spannender zal maken. De editie 2020 van de Total 24 Hours of Spa, die zal doorgaan van 22 tot 25 oktober, wordt de 20ste editie die volgens de GT-regels wordt gehouden, en de tiende sinds in 2011 de succesvolle GT3-categorie werd geïntroduceerd.  De 24h vormt de zesde wedstrijd van de GT World Challenge Europe Powered by AWS, en is tevens het derde evenement op kalender van de Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli.

Er zullen in de aanloop naar de race drie verschillende posters onthuld worden, waarbij elk van de drie een uniek aspect van de Total 24 Hours of Spa zal belichten. In de komende dagen zal er een volledige tijdstabel voor de Belgische klassieker bekend gemaakt worden.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!