Ook Toyota zal een GR Supra inzetten bij de DTM Trophy

Ook Toyota zal aanwezig zijn in de DTM Trophy, het Ring Racing-team zal in 2020 de Toyota GR Supra in de nieuwe GT-serie besturen. De diversiteit van automerken blijft alleen maar toenemen in de nieuwe GT-serie,  het nieuwe GT kampioenschap zal te zien zijn als voorprogramma van de DTM races van dit jaar.

De naam van de bestuurder is nog niet bekend gemaakt, het Ring Racing-team zal in een later stadium de coureur aankondigen die achter het stuur van de Toyota GR Supra zal zitten in de sprintraces van de DTM Trophy. 

“Met Toyota hebben we een ander sterk en succesvol merk op de grid in de DTM Trophy. We kunnen uitkijken naar weer een spectaculaire auto. De kwaliteit van het rijdersveld in de DTM Trophy voor 2020 is sowieso erg hoog. Er zijn dus genoeg redenen om uit te kijken naar de seizoensopener op Spa-Francorchamps”, aldus Frederic Elsner director event bij de DTM- koepelorganisatie ITR.

“We zijn verheugd om in het seizoen 2020 deel te nemen aan de DTM Trophy en de prestaties van de Toyota GR Supra te demonstreren. We verwachten spannende duels tussen de verschillende fabrikanten en dat op het DTM-platform met zijn enorme publiek. Bovendien is de mix van stuurprogramma’s met enkele echte professionals iets dat de DTM Trophy onderscheidt. We zijn erg blij om deel uit te maken van de DTM”, laat Uwe Kleen teambaas van Ring Racing weten aan de organisatie en de fans.

De DTM Trophy zal op alle zes evenementen van de DTM te zien zijn, het platform zorgt voor hoge visibiliteit van de teams, coureurs en sponsors . Het legendarische circuit van Spa-Francorchamps zal in het eerste weekend van augustus de seizoensopener hosten.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!