Ook Toyota zal een GR Supra inzetten bij de DTM Trophy

Ook Toyota zal aanwezig zijn in de DTM Trophy, het Ring Racing-team zal in 2020 de Toyota GR Supra in de nieuwe GT-serie besturen. De diversiteit van automerken blijft alleen maar toenemen in de nieuwe GT-serie,  het nieuwe GT kampioenschap zal te zien zijn als voorprogramma van de DTM races van dit jaar.

De naam van de bestuurder is nog niet bekend gemaakt, het Ring Racing-team zal in een later stadium de coureur aankondigen die achter het stuur van de Toyota GR Supra zal zitten in de sprintraces van de DTM Trophy. 

“Met Toyota hebben we een ander sterk en succesvol merk op de grid in de DTM Trophy. We kunnen uitkijken naar weer een spectaculaire auto. De kwaliteit van het rijdersveld in de DTM Trophy voor 2020 is sowieso erg hoog. Er zijn dus genoeg redenen om uit te kijken naar de seizoensopener op Spa-Francorchamps”, aldus Frederic Elsner director event bij de DTM- koepelorganisatie ITR.

“We zijn verheugd om in het seizoen 2020 deel te nemen aan de DTM Trophy en de prestaties van de Toyota GR Supra te demonstreren. We verwachten spannende duels tussen de verschillende fabrikanten en dat op het DTM-platform met zijn enorme publiek. Bovendien is de mix van stuurprogramma’s met enkele echte professionals iets dat de DTM Trophy onderscheidt. We zijn erg blij om deel uit te maken van de DTM”, laat Uwe Kleen teambaas van Ring Racing weten aan de organisatie en de fans.

De DTM Trophy zal op alle zes evenementen van de DTM te zien zijn, het platform zorgt voor hoge visibiliteit van de teams, coureurs en sponsors . Het legendarische circuit van Spa-Francorchamps zal in het eerste weekend van augustus de seizoensopener hosten.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!