Ook Toyota zal een GR Supra inzetten bij de DTM Trophy

Ook Toyota zal aanwezig zijn in de DTM Trophy, het Ring Racing-team zal in 2020 de Toyota GR Supra in de nieuwe GT-serie besturen. De diversiteit van automerken blijft alleen maar toenemen in de nieuwe GT-serie,  het nieuwe GT kampioenschap zal te zien zijn als voorprogramma van de DTM races van dit jaar.

De naam van de bestuurder is nog niet bekend gemaakt, het Ring Racing-team zal in een later stadium de coureur aankondigen die achter het stuur van de Toyota GR Supra zal zitten in de sprintraces van de DTM Trophy. 

“Met Toyota hebben we een ander sterk en succesvol merk op de grid in de DTM Trophy. We kunnen uitkijken naar weer een spectaculaire auto. De kwaliteit van het rijdersveld in de DTM Trophy voor 2020 is sowieso erg hoog. Er zijn dus genoeg redenen om uit te kijken naar de seizoensopener op Spa-Francorchamps”, aldus Frederic Elsner director event bij de DTM- koepelorganisatie ITR.

“We zijn verheugd om in het seizoen 2020 deel te nemen aan de DTM Trophy en de prestaties van de Toyota GR Supra te demonstreren. We verwachten spannende duels tussen de verschillende fabrikanten en dat op het DTM-platform met zijn enorme publiek. Bovendien is de mix van stuurprogramma’s met enkele echte professionals iets dat de DTM Trophy onderscheidt. We zijn erg blij om deel uit te maken van de DTM”, laat Uwe Kleen teambaas van Ring Racing weten aan de organisatie en de fans.

De DTM Trophy zal op alle zes evenementen van de DTM te zien zijn, het platform zorgt voor hoge visibiliteit van de teams, coureurs en sponsors . Het legendarische circuit van Spa-Francorchamps zal in het eerste weekend van augustus de seizoensopener hosten.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!