Optimum Motorsport bevestigt volledig Britse line-up voor GT Endurance Cup

Optimum Motorsport heeft een volledig Brits team bevestigd voor de McLaren 720S EVO, die dit jaar in de opvallende nieuwe rode en zwarte kleurstelling zal deelnemen aan de Fanatec GT Endurance Cup.

Het team uit Wakefield won vorig jaar onder de vlag van Inception Racing de Gold Cup-klasse en zal dit jaar zijn titel verdedigen met een nieuwe line-up en een herziene klassenstructuur. De Gold Cup vereist nu een maximale bezetting van Gold/Gold/Silver en het team heeft voor 2023 Charlie Fagg, Dean MacDonald en Sam De Haan aangetrokken.

De Optimum McLaren met het nummer 5 nam deze week deel aan de Fanatec GT Europe proloog op Circuit Paul Ricard, waar hij dinsdag meer dan 100 ronden aflegde. De seizoensopener vindt plaats op Monza van 21 tot 23 april.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!