PCCB: Robert de Haan kroont zich tot kampioen op Red Bull Ring

In de voorlaatste race van de Porsche Carrera Cup Benelux op de Red Bull Ring behaalde Robert de Haan de overwinning, waarmee hij tevens het kampioenschap veiligstelde. Hij eindigde voor Horst Felix Felbermayr op de tweede plaats en Flynt Schuring op de derde plaats. Hierdoor mag Robert de Haan zich nu officieel kampioen noemen in de Porsche Carrera Cup Benelux. Het was een belangrijke overwinning voor De Haan, die zijn kampioenschap in stijl bekroonde.

PCCB 2023
Glenn Van Parijs

Gilles Magnus reed ook een sterke race en eindigde als zesde, terwijl Sam Dejonghe zijn Porsche vroeg in de race in de pitlane moest parkeren.

PCCB 2023 Porsche
Cedric Chassang

Jani Käkelä won meteen de PRO-Am klasse tijdens zijn debuut in de Porsche Carrera Cup Benelux, terwijl Cedric Chassang de AM-categorie won en zeker is van de titel.

Foto’s met dank aan Ivan Tarantsov!

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!