PCCB: Robert de Haan kroont zich tot kampioen op Red Bull Ring

In de voorlaatste race van de Porsche Carrera Cup Benelux op de Red Bull Ring behaalde Robert de Haan de overwinning, waarmee hij tevens het kampioenschap veiligstelde. Hij eindigde voor Horst Felix Felbermayr op de tweede plaats en Flynt Schuring op de derde plaats. Hierdoor mag Robert de Haan zich nu officieel kampioen noemen in de Porsche Carrera Cup Benelux. Het was een belangrijke overwinning voor De Haan, die zijn kampioenschap in stijl bekroonde.

PCCB 2023
Glenn Van Parijs

Gilles Magnus reed ook een sterke race en eindigde als zesde, terwijl Sam Dejonghe zijn Porsche vroeg in de race in de pitlane moest parkeren.

PCCB 2023 Porsche
Cedric Chassang

Jani Käkelä won meteen de PRO-Am klasse tijdens zijn debuut in de Porsche Carrera Cup Benelux, terwijl Cedric Chassang de AM-categorie won en zeker is van de titel.

Foto’s met dank aan Ivan Tarantsov!

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!