PCCB: Sven Van Laere en Lucas van Eijndhoven kiezen voor JW-Raceservice

Eerder deze week maakte JW-Raceservice al bekend dat Lucas van Eijndhoven zal uitkomen voor het team in de Porsche Carrera Cup Benelux. Maar ook onze landgenoot Sven Van Laere wisselt zijn Porsche Cayman GT4 Clubsport in voor een Porsche 911 GT3 Cup van het team.

Lucas van Eijndhoven maakt de overstap van de Porsche Sprint Trophy Benelux, waar hij nog gekroond werd tot Rookie Champion. Zijn broer Huub van Eijndhoven pakte vorig seizoen nog de Rookte-titel in de Porsche Carrera Cup Benelux. Lucas schakelt zo een versnelling hoger in de Porsche Motorsport structuur om uiteindelijk ooit Porsche Junior Driver te worden in de Porsche Mobil1 Supercup.

Lucas van Eijndhoven

Sven Van Laere wil na zijn deelname aan de Porsche Sprint Challenge Benelux en Porsche Endurance Trophy Benelux racen op het hoogste niveau in de Benelux. De Antwerpenaar zal de JW-cockpit besturen in de AM-categorie, met als doel de titel in zijn klasse behalen.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!