PCCB: Sven Van Laere en Lucas van Eijndhoven kiezen voor JW-Raceservice

Eerder deze week maakte JW-Raceservice al bekend dat Lucas van Eijndhoven zal uitkomen voor het team in de Porsche Carrera Cup Benelux. Maar ook onze landgenoot Sven Van Laere wisselt zijn Porsche Cayman GT4 Clubsport in voor een Porsche 911 GT3 Cup van het team.

Lucas van Eijndhoven maakt de overstap van de Porsche Sprint Trophy Benelux, waar hij nog gekroond werd tot Rookie Champion. Zijn broer Huub van Eijndhoven pakte vorig seizoen nog de Rookte-titel in de Porsche Carrera Cup Benelux. Lucas schakelt zo een versnelling hoger in de Porsche Motorsport structuur om uiteindelijk ooit Porsche Junior Driver te worden in de Porsche Mobil1 Supercup.

Lucas van Eijndhoven

Sven Van Laere wil na zijn deelname aan de Porsche Sprint Challenge Benelux en Porsche Endurance Trophy Benelux racen op het hoogste niveau in de Benelux. De Antwerpenaar zal de JW-cockpit besturen in de AM-categorie, met als doel de titel in zijn klasse behalen.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...

Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie...
error: Content is protected !!