PCCF: Dubbel voor Marvin Klein in Spa!

Twee op twee voor CLRT-coureur Marvin Klein die ook in de tweede race van de Porsche Carrera Cup France de concurrentie te snel af was op Spa-Francorchamps. Dorian Boccolacci (Martinet by Alméras) en Dylan Pereira (BWT Lechner Racing) eindigde allemaal binnen de vier seconden in de top-drie.  

Marvin Klein

Poleman Klein kwam ook deze keer als eerste door La Source na de start en kon zijn grootste rivalen meteen laten zien wie de sterkste rijder van het weekend was. Boccolacci die nu voorlopig leider is in het Franse kampioenschap, stond voor een zware taak in de laatste race van het weekend. Na een teleurstellende tweede kwalificatieronde moest de Martinet-rijder plaatsnemen op grid nummer acht. Door een tijdstraf van 3 seconden voor Pereira wegens het niet respecteren van de tracklimits en een goede comeback eindigde Boccolacci alsnog tweede in de laatste race. Alessandro Ghiretti (Martinet by Alméras) en Florian Latorre (CLRT) vervolledigen de top 5.

Dylan Pereira

Pro-Am en Am 

Pro-Am kampioen Jérôme Boullery (YDEO by Racing Technology) pak de winst voor Christophe Lapierre (Pierre Martinet by Alméras) en Nicolas Misslin (BWT Lechner Racing). In de Am-categorie was het dubbel feest voor Maxence Maurice (IMSA Performance) die net als gisteren ook vandaag weer iedereen te slim af was voor Tugdual Rabreau (CLRT).

Henry Hassid

De vierde ronde van de Porsche Carrera Cup France zal verreden worden van 9 tot 11 juli in Monza tijdens de European Le Mans Series.

Enrico Fulgenzi
Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!