PCCF: Marvin Klein wint de eerste race van het weekend

Marvin Klein wint overtuigend de eerste race van de Porsche Carrera Cup France op Spa-Francorchamps, eerder op de dag domineerde de CLRT-rijder al in de twee kwalificatiesessies met een tijd van 2:21.164. Dylan Pereira met de #87 BWT-Porsche versloeg CLRT-rijder Florian Latorre zodat het team geen 1-2 zege kon binnenhalen, de eerste drie rijders finishte allemaal op amper 6 seconden van elkaar. 

Alessandro Ghiretti en Dorian Boccolacci beide onder de vleugels van Martinet by Alméras vervolledigde de top-vijf, waarbij laatstgenoemde als leider in het kampioenschap staat.

Marvin Klein

Pro-Am en Am

Raymond Narac (IMSA Performance) wint voor Christophe Lapierre (Pierre Martinet by Alméras) en Henry Hassid (MRT by CLRT) in de Pro-Am klasse.

Dylan Pereira

Door de overwinning van Maxence Maurice in de Am klasse was het dubbel feest bij IMSA Performance in Spa op zaterdag. Franck Leherpeur (CLRT) moest genoegen nemen met de tweede plaats voor zijn teamgenoot Tugdual Rabreau.

Ook voor de tweede race van het weekend op zondag blijft de eerste startrij van de grid hetzelfde, Marvin Klein opnieuw op de poleposition voor Dylan Pereira.

Klokslag 12h zal de tweede race op gang geschoten worden op wat voor vele één van s’werelds mooiste circuit is!

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!