Porsche Benelux: het doek valt over het seizoen 2020, Loek Hartog algemeen kampioen

Vandaag werd bekend gemaakt door de promotor van de Porsche Carrera Cup Benelux & Porsche Sprint Challenge Benelux dat de laatste ronde van het kampioenschap 2020 niet zal doorgaan. De seizoensfinale van zondag 8 november op Circuit Zolder is geannuleerd als gevolg van de huidige coronacrisis. Dat betekent echter ook meteen dat er een einde komt aan het seizoen 2020.

Loek Hartog kroont zich tot de officiële kampioen van 2020 in de Porsche Carrera Cup Benelux. De coureur van Bas Koeten was reeds van bij de aanvang de grote topfavoriet, maar ook Morris Schuring heeft dit seizoen laten zien dat hij nog heel wat in zijn mars heeft voor de komende jaren om mee te strijden voor de eindoverwinning in het kampioenschap.

Loek Hartog

In de Pro Am-klasse was het Michael Cool die uiteindelijk zegevierde, Jaxon Verhoeven werd kampioen in de Am-klasse. Thierry Vermeulen is uitgeroepen tot kampioen in de Porsche Sprint Challenge Benelux bij de GT4’s!

Verder wil de organisatie al hun coureurs, teams en fans bedanken voor de steun en aandacht in deze moeilijke tijden, en zullen ze er alles aan doen om nog sterker voor de dag te komen in 2021.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!