Porsche Benelux: het doek valt over het seizoen 2020, Loek Hartog algemeen kampioen

Vandaag werd bekend gemaakt door de promotor van de Porsche Carrera Cup Benelux & Porsche Sprint Challenge Benelux dat de laatste ronde van het kampioenschap 2020 niet zal doorgaan. De seizoensfinale van zondag 8 november op Circuit Zolder is geannuleerd als gevolg van de huidige coronacrisis. Dat betekent echter ook meteen dat er een einde komt aan het seizoen 2020.

Loek Hartog kroont zich tot de officiële kampioen van 2020 in de Porsche Carrera Cup Benelux. De coureur van Bas Koeten was reeds van bij de aanvang de grote topfavoriet, maar ook Morris Schuring heeft dit seizoen laten zien dat hij nog heel wat in zijn mars heeft voor de komende jaren om mee te strijden voor de eindoverwinning in het kampioenschap.

Loek Hartog

In de Pro Am-klasse was het Michael Cool die uiteindelijk zegevierde, Jaxon Verhoeven werd kampioen in de Am-klasse. Thierry Vermeulen is uitgeroepen tot kampioen in de Porsche Sprint Challenge Benelux bij de GT4’s!

Verder wil de organisatie al hun coureurs, teams en fans bedanken voor de steun en aandacht in deze moeilijke tijden, en zullen ze er alles aan doen om nog sterker voor de dag te komen in 2021.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!