Porsche Benelux: het doek valt over het seizoen 2020, Loek Hartog algemeen kampioen

Vandaag werd bekend gemaakt door de promotor van de Porsche Carrera Cup Benelux & Porsche Sprint Challenge Benelux dat de laatste ronde van het kampioenschap 2020 niet zal doorgaan. De seizoensfinale van zondag 8 november op Circuit Zolder is geannuleerd als gevolg van de huidige coronacrisis. Dat betekent echter ook meteen dat er een einde komt aan het seizoen 2020.

Loek Hartog kroont zich tot de officiële kampioen van 2020 in de Porsche Carrera Cup Benelux. De coureur van Bas Koeten was reeds van bij de aanvang de grote topfavoriet, maar ook Morris Schuring heeft dit seizoen laten zien dat hij nog heel wat in zijn mars heeft voor de komende jaren om mee te strijden voor de eindoverwinning in het kampioenschap.

Loek Hartog

In de Pro Am-klasse was het Michael Cool die uiteindelijk zegevierde, Jaxon Verhoeven werd kampioen in de Am-klasse. Thierry Vermeulen is uitgeroepen tot kampioen in de Porsche Sprint Challenge Benelux bij de GT4’s!

Verder wil de organisatie al hun coureurs, teams en fans bedanken voor de steun en aandacht in deze moeilijke tijden, en zullen ze er alles aan doen om nog sterker voor de dag te komen in 2021.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!