Porsche Benelux: het doek valt over het seizoen 2020, Loek Hartog algemeen kampioen

Vandaag werd bekend gemaakt door de promotor van de Porsche Carrera Cup Benelux & Porsche Sprint Challenge Benelux dat de laatste ronde van het kampioenschap 2020 niet zal doorgaan. De seizoensfinale van zondag 8 november op Circuit Zolder is geannuleerd als gevolg van de huidige coronacrisis. Dat betekent echter ook meteen dat er een einde komt aan het seizoen 2020.

Loek Hartog kroont zich tot de officiële kampioen van 2020 in de Porsche Carrera Cup Benelux. De coureur van Bas Koeten was reeds van bij de aanvang de grote topfavoriet, maar ook Morris Schuring heeft dit seizoen laten zien dat hij nog heel wat in zijn mars heeft voor de komende jaren om mee te strijden voor de eindoverwinning in het kampioenschap.

Loek Hartog

In de Pro Am-klasse was het Michael Cool die uiteindelijk zegevierde, Jaxon Verhoeven werd kampioen in de Am-klasse. Thierry Vermeulen is uitgeroepen tot kampioen in de Porsche Sprint Challenge Benelux bij de GT4’s!

Verder wil de organisatie al hun coureurs, teams en fans bedanken voor de steun en aandacht in deze moeilijke tijden, en zullen ze er alles aan doen om nog sterker voor de dag te komen in 2021.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!