Porsche Carrera Cup Benelux met 20 wagens aan de start!

De organisator van de Porsche Carrera Cup Benelux deelt ons mee dat er 20 vaste deelnemers op grid zullen staan voor het seizoen 2021. Over eventuele rijders en teams werd nog niet gecommuniceerd, maar dit nieuws zou binnenkort zeker meegedeeld worden.

De Porsche Carrera Cup Benelux is samen met de Duitse en de Franse serie de eerste Carrera Cup waarin de nieuwe Cup-auto op basis van de modelgeneratie 992 zal worden gebruikt. Met zes evenementen op de kalender van hoog niveau op topcircuits en met een veld van 20 auto’s, zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

(c) PORSCHE AG

De 18-jarige coureur Loek Hartog uitkomend voor het team Bas Koeten Racing, kroonde zich tot kampioen in de Porsche Carrera Cup Benelux van 2020.

Nu is het enkel nog wachten tot het weekend van 8 en 9 mei, wanneer in Zolder, in het kader van het New Race Festival, de Porsche Sprint Trophy Benelux 2021 van start zal gaan. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...

Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie...
error: Content is protected !!