Porsche Carrera Cup Benelux met 20 wagens aan de start!

De organisator van de Porsche Carrera Cup Benelux deelt ons mee dat er 20 vaste deelnemers op grid zullen staan voor het seizoen 2021. Over eventuele rijders en teams werd nog niet gecommuniceerd, maar dit nieuws zou binnenkort zeker meegedeeld worden.

De Porsche Carrera Cup Benelux is samen met de Duitse en de Franse serie de eerste Carrera Cup waarin de nieuwe Cup-auto op basis van de modelgeneratie 992 zal worden gebruikt. Met zes evenementen op de kalender van hoog niveau op topcircuits en met een veld van 20 auto’s, zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

(c) PORSCHE AG

De 18-jarige coureur Loek Hartog uitkomend voor het team Bas Koeten Racing, kroonde zich tot kampioen in de Porsche Carrera Cup Benelux van 2020.

Nu is het enkel nog wachten tot het weekend van 8 en 9 mei, wanneer in Zolder, in het kader van het New Race Festival, de Porsche Sprint Trophy Benelux 2021 van start zal gaan. 

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!