Porsche Museum opent volgende week terug de deuren!

Aanstaande dinsdag 12 mei 2020 opent het Porsche Museum weer zijn deuren. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het sinds 14 maart en dus acht weken lang voor het publiek gesloten.

De herstart van de museumactiviteiten zal in overeenstemming zijn met de vereisten van de federale regering en de deelstaat Baden-Württemberg voor bescherming tegen infectie met het coronavirus. Dit omvat bijvoorbeeld een nieuw geleidingssysteem in het hele gebouw om een ​​minimale afstand van 1,50 m tussen bezoekers te garanderen.  

“We bieden ook gezichtsmaskers en desinfectiemiddelen”, voegt Achim Stejskal, Head of Heritage en Porsche Museum toe. “We geven regelmatig trainingen op het gebied van veiligheid op het werk voor personeel met betrekking tot hygiëne en voeren aanbevelingen uit.” 

Door het gehele museumgebouw wordt het aantal bezoekers beperkt door een gecontroleerde entree. De openingstijden blijven ongewijzigd – dinsdag tot en met zondag van 9 tot 18 uur. Museumrondleidingen en didactische programma’s kunnen momenteel niet worden aangeboden. Ook de gastronomische ruimtes blijven gesloten. “We verlengen de geldigheid van de jaarkaarten met twee maanden, met de duur van de museumafsluiting tijdens de Corona-crisis”, kondigt Achim Stejskal aan. 

 Tijdens de sluiting bracht het Porsche Museum onderhouds- en renovatiemaatregelen naar voren die gepland waren voor dit jaar. Zo werd een begin gemaakt met de conceptuele heroriëntatie van de ingang van de permanente tentoonstelling, de zogenaamde “Prologue”, die de begindagen van het bedrijf tot 1948 presenteert. Door deze nog lopende renovatiewerkzaamheden is de toegangsprijs tijdelijk gehalveerd.  

Op de website www.porsche.com/museum informeert het museum over de huidige maatregelen en de opeenvolgende herstart van de bezoekersprogramma’s, die volledig aansluiten bij de officiële eisen.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

SRO Motorsports Group en Pirelli verlengen de samenwerking

SRO Motorsports Group en Pirelli hebben een nieuwe vijfjarige overeenkomst aangekondigd die hun langdurige samenwerking verlengt tot en met het seizoen 2028. Volgens deze...

Comtoyou Racing vanaf 2024 met Aston Martin

De aankondiging kwam er zaterdagnamiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de voorlaatste wedstrijd van de Fanatec GT World Challenge Europe werd gehouden, tegelijk...

Hamofa Motorsport pakt in Oschersleben de titel in GTB

Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in...
error: Content is protected !!