Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014 niet meer op de kalender stond. Voor veel van de 25 coureurs is dit onbekend terrein, hoewel sommigen ervaring hebben opgedaan in de Porsche Mobil 1 Supercup.

Larry ten Voorde, de regerend kampioen en leider in het klassement, benadrukt het belang van een goede startpositie op dit bochtige circuit. Zijn concurrent, Harry King, is optimistisch na zijn overwinning in de Supercup in Boedapest vorig jaar.

PCCD 2024
Robert de Haan

Na zes races hebben Ten Voorde en King een voorsprong opgebouwd op hun achtervolgers, met Robert de Haan als best geplaatste rookie en derde in het algemeen klassement. Kas Haverkort leidt het rookiekampioenschap, terwijl Sören Spreng bovenaan staat in het ProAm-klassement.

Het weekend markeert ook het afscheid van Hurui Issak als Project Manager, die wordt opgevolgd door Thorsten Rückert.

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...

ADAC GT Masters: Schumacher en Owega winnen endurance thriller

David Schumacher en Salman Owega behaalden hun eerste seizoensoverwinning in de ADAC GT Masters op de Nürburgring, dankzij een slimme tactiek en een doordachte...

ADAC GT Masters: Pole en nieuw recordronde voor Zimmermann

Tim Zimmermann heeft de poleposition behaald voor de vijfde race van het ADAC GT Masters-seizoen op de Nürburgring. De coureur van het Grasser Racing...
error: Content is protected !!