Rally of Bertrix: Laurent Vanton in de achtervolging

Met drie overwinningen en een derde plaats, is Christiaan Spelmans goed begonnen aan het seizoen in de 2WD Trophy, maar het kampioenschap is nog verre van beslist. In de Rally of Bertrix, die zaterdag en zondag wordt verreden, komt de Clio-piloot niet aan de start. Dat biedt kansen aan Laurent Vanton, tweede in de tussenstand, om zijn achterstand te verkleinen. 

De winnaar van de 2WD Trophy in de Rally van Wallonië zal de zege echter niet cadeau krijgen, want ook Faustin Lahy, eerder dit jaar de beste in de Rally van Haspengouw, is van de partij. Laurent Mottet eveneens, maar die kiest in zijn thuisbasis Bertrix deze keer voor een top Peugeot 306 Maxi om zich vooraan te tonen. 

Met in totaal 13 inschrijvingen, neemt de 2WD Trophy, met verder ook Patrick Gaethofs, Sylvain Cunin en Eric Cognaut aan de start, ook in deze nieuwe manche van het Kroon-Oil BRC ongeveer 20% van het startveld voor zijn rekening. 

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!