Sebring: Glickenhaus piekt tijdens eerste sessie

Tijdens de eerste officiële sessie van het FIA World Endurance Championship 2022, de 1000 Miles of Sebring, werd het tempo bepaald door de Hypercars. Tijdens de Prologue werden de tabellen steeds aangevoerd door de LMP2-auto’s, maar deze keer was het de dubbele winnaar van de 24 uur van Le Mans en voormalig WEC-kampioen Romain Dumas, die de snelste was achter het stuur van de Glickenhaus 007.

Het Belgische WRT Team bepaalde het tempo in de LMP2-categorie, voor Prema Orlen Team en United Autosports USA. In de LMGTE Pro-klasse ging de 1-2 naar het Porsche GT-team, de nummer 92 was net wat sneller dan de zusterwagen met het nummer 91, het Corvette Racing-team vervolledigde de top drie.

Ook in de LMGTE Am-klasse stond het merk uit Stuttgart bovenaan, waarbij Team Project 1-coureur Matteo Cairoli sneller was dan de Aston Martin van het Northwest AMR-team.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!