Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van de WSK Super Master Series 2024 veroverde de jonge Belg de titel van vicekampioen in de categorie OK Junior.

Het resultaat is de beloning voor de regelmaat van de rijder uit Zolder, die in dit kampioenschap steevast in de voorste regionen te vinden was. Uit de vier verreden finales puurde hij één zege, één zilveren medaille, één bronzen en een vierde plaats. Dat belooft voor het vervolg van het seizoen!

De vertegenwoordiger van het RACB National Team legt zich vanaf nu toe op de voorbereiding van de eerste afspraak van het Europees Kampioenschap CIK-FIA in Valencia. Volgende week start hij op het Spaanse circuit in de eerste manche van de Champions of the Future Euro Series.

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!